Libnet.ro
UNICEF

10:15

KLAUS IOHANNIS: Resping in integralitate remanierea propusa de premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Resping in integralitate remanierea propusa de premier

Presedintele Klaus Iohannis a respins, ieri, remanierea propusa de premierul Viorica Dancila dupa iesirea ALDE de la guvernare. Iohannis nu a ratat prilejul pentru a ataca din nou coalitia care a condus tara in ultimii doi ani si jumatate si a sustinut ca ruptura dintre PSD si ALDE confirma dispretul cu care cele doua partide ii trateaza pe cetateni si ca interesele liderilor politici ai celor doua formatiuni politice sunt mai presus de interesele cetatenilor. continuă pe Ziarul Bursa

LIVE VIDEO Iohannis: Resping in integralitate remanierea propusa de premier

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca respinge integral remanierea propusa de premieru.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis a reluat si intr-un scurt mesaj pe Facebook faptul ca va respinge remanierea propusa de premierul Viorica Dancila. Resping in integralitate remanierea initiata de premier,.

VIDEO Klaus Iohannis respinge propunerile de remaniere ale premierului Dancila: Aceasta guvernare toxica nu mai poate continua Exista suficiente voturi in Parlament pentru a sustine chiar si o solutie de tranzitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca respinge in integralitate remanierea propusa de premierul Viorica Dancila, pentru ca propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. El a spus ca actualul guvern are nevoie de o noua confirmare in Parlament si, in cazul in care nu primeste acest vot, partidele de opozitie, toate vor trebui sa dea dovada de un comportament rezonabil in caz de criza.

Ora 18.00. in sfarsit, KlausIohannis reactioneaza la criza politica. Surse: Respinge remanierea propusa de Dancila

La doua zile dupa ce ALDE a iesit de la guvernare, presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 18. 00, o declaratie de presa pe tema haosului guvernamental. PSD a ramas fara majoritate in Parlament, asadar Guvernul Dancila are zilele numarate. Opozitia a anuntat ca va depune motiune de cenzura. Potrivit unor surse politice, Klaus Iohannis va respinge remanierea propusa de premierul Dancila.

Adrian Nastase il ataca dur pe Klaus Iohannis

Adrian Nastase reactioneaza dur dupa discursul presedintelui Klaus Iohannis de miercuri seara. Citeste si: Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate pentru esecul acestei guvernari

Klaus Iohannis a sustinuto declaratie de presa, la Palatul Cotroceni cu privire la criza politica din Romania. Presedintele sustine ca PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret si respinge remanierea.

Klaus Iohannis respinge remanierea propusa de Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca respinge integral remanierea propusa de premierul Viorica D.

De ce a respins-o Klaus Iohannis pe Dana Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca respinge remanierea propusa de Viorica Dancila. A si explicat de ce in cazul majoritatii ministrilor. in primul rand, nu accept nici o propunere.

EXCLUSIV B1.RO Nicolicea, prima reactie din PSD dupa anuntul lui Iohannis: Presedintele a incalcat Constitutia. Lucrurile se transeaza la CCR

EXCLUSIV Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia, in stilul care l-a consacrat deja, atunci cand a respins propunerile de remaniere.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )