Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liviu Dragnea, prima reactie dupa noul dosar penal: Nu demisionez. Este un atac violent, miza fiind preluarea PSD. Coalitia nu e afectata, eu sunt afectat

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, prima reactie dupa noul dosar penal: Nu demisionez. Este un atac violent, miza fiind preluarea PSD. Coalitia nu e afectata, eu sunt afectat

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca nu demisioneaza nici din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, nici din fruntea partidului, dupa ce procurorii DNA l-au pus azi sub acuzare in dosarul Teldrum, cu un prejudiciu de 27 de milioane de euro. Dragnea s-a ferit sa spuna ca e un dosar politic, dar sustine ca miza este preluarea PSD. continuă pe Adevărul

Dragnea, prima reactie dupa noul dosar penal: Nu demisionez. Este un atac violent, miza fiind preluarea PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca nu demisioneaza nici din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, nici din fruntea partidului, dupa ce procurorii DNA l-au pus azi sub acuzare in dosarul Tel Drum, cu un prejudiciu de 27 de milioane de euro. Dragnea s-a ferit sa spuna ca e un dosar politic, dar sustine ca miza este preluarea PSD.

Liviu Dragnea, prima aparitie de dupa revolutia fiscala. Cum raspunde acuzatiilor ca a scazut salariile romanilor

Liviu Dragnea a avut duminica prima aparitie publica de la modificarea Codului Fiscal prin ordonanta de urgenta in sedinta de guvern de miercuri. Presedintele PSD a tinut sa afirme in fata.

Liviu Dragnea, prima aparitie de dupa revolutia fiscala. Cum raspunde acuzatiilor ca a scazut salariile romanilor (FOTO)

Liviu Dragnea a avut duminica prima aparitie publica de la modificarea Codului Fiscal prin ordonanta de urgenta in sedinta de guvern de miercuri. Presedintele PSD a tinut sa afirme in fata.

Ce le-a spus Liviu Dragnea parlamentarilor PSD dupa acuzatiile DNA

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fr.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a fost surprinsa alaturi de Radu Barbu

Simona Halepa reactionat pentru prima data dupa ce a fost surprinsa alaturi de Radu Marian Barbu, fost jucator de tenis. Halep a mentionat la sectiunea Despre mine pe contul de instagram ca.

Carmen Dan, despre numarul mare de jandarmi prezenti la audierea lui Liviu Dragnea la DNA: Jandarmeria pazeste acolo in mod frecvent. A fost o prezenta numeroasa de persoane

Ministrul de Interne, Carmen Dan, intrebat de numarul mare de jandarmi prezenti la sediul DNA in momentul audierii liderului PSD, Liviu Dragnea, cu privire la noul dosar in care este pus sub urmarire penala pentru fraudarea fondurilor UE si constituire de grup infractional organizat si abuz in serviciu, a spus ca jandarmeria pezeste in mod frecvent acolo, in fiecare zi.

Ultimele informatii despre disparitia lui Liviu Dragnea. Unde ar fi plecat, de fapt, liderul PSD

Unde este Liviu Dragnea? ar putea fi noul slogan al PSD, dupa ce presedintele partidului a disparut subit. Imediat dupa revolutia fiscala omul din spatele programului de guvernare a.

Liviu Dragnea, urmarit penal pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si fraudare de fonduri

ACTUALIZARE 15:31 Gheorghe Piperea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om? Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea il critica pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea. *ACTUALIZARE 15:21 Tariceanu, despre noul dosar al lui Dragnea: O incercare de rasturnare a actualei coalitii si a Guvernului *ACTUALIZARE 13:51 Orban, despre Dragnea la DNA: Nu mi se pare normal sa vina inconjurat de bodyguarzi sau sa se creeze grupuri de presiune *ACTUALIZARE 13:40 Badalau, despre noul dosar al lui Dragnea: Pana nu se pronunta o instanta, nu putem sti *ACTUALIZARE 13:20 Iordache, despre liderii PSD care l-au sustinut pe Dragnea la DNA: Un act de solidaritate, poti sa sustii un coleg intr-un moment dificil *ACTUALIZARE 12:26 Klemm s-a intanit cu Dragnea, dupa audierea acestuia *ACTUALIZARE 12:16 Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 10:05 Liderul PSD a iesit de la DNA, fara a face declaratii *ACTUALIZARE 9:15 Liviu Dragnea a ajuns la DNA, unde a fost asteptat de catre zeci de membri ai PSD.

Prima reactie din PSD dupa acuzatiile aduse de procurorii DNA lui Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori intr-un dosar de coruptie. Cateva zeci de persoane - printre care.

Liviu Dragnea, urmarit penal intr-un dosar deschis dupa o sesizare a Oficiului european antifrauda: DNA sustine ca firma Tel Drum este favorizata de seful PSD (FOTO, VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea este urmarit penal pentru coruptie potrivit unui comunicat de presa al DNA. Este vorba despre infractiunile de constituirea unui grup infractional organizat, doua infractiuni de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )