Libnet.ro
UNICEF

16:00

MOMENTUL SFASIETOR AL COALITIEI Lui alde Tariceanu a ajuns sa nu-i mai PeSe De Viorica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MOMENTUL SFASIETOR AL COALITIEI Lui alde Tariceanu a ajuns sa nu-i mai PeSe De Viorica

Tariceau pleaca din fruntea Senatului si se retrage din cursa pentru prezidentiale Coalitia PSD-ALDE a ajuns la final. Seful ALDE Calin Popescu Tariceanu a anuntat, aseara, ca partidul pe care il conduce iese de la guvernare, dupa ce liderii formatiunii politice au discutat, ieri, in sedinta Biroului Politic Central, pe marginea acestui subiect. Ministrii din Alianta Gratiela Gavrilescu - vicepremier si ministrul Mediului, Ramona Manescu - ministru de Externe, Anton Anton - ministrul Energiei si Viorel Ilie - ministru pentru Relatia cu Parlamentul) ar urma sa demisioneze astazi, in sedinta de guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Ion Cristoiu, scenariu bomba despre ruperea coalitiei PSD-ALDE: Tariceanu ar putea fi santajat, dar nu cu un dosar de coruptie

Ion Cristoiu a venit cu un nou scenariu-bomba. Jurnalistul sustine ca Tariceanu ar putea fi santajat, dar nu cu un dosar de coruptie. Ci cu o problema care ar tine de familia sa sau de imaginea liderului.

Tariceanu, despre motivele ruperii coalitiei PSD-ALDE: O intelegere tacita intre PALATE, un element care ne-a ridicat niste semne de intrebare. Dancila nu m-a consultat pe mine in anumite decizii, dar l-a consultat pe Iohannis (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a explicat, luni,care au fost motivele pentru care s-a decis ca ALDE sa iasa de la Guvernare. Acesta a spus ca s-a pierdut inclusiv increderea in partnereul de coalitie, dupa ce.

Viorica Dancila, anunt dupa ruperea coalitiei PSD-ALDE: Guvernarea nu este perfecta, dar cu siguranta este eficienta

Viorica Dancila a declarat intr-o sedinta de Guvern ca impreuna cu social-democratii isi vor asuma actul guvernarii, indiferent de decizia ALDE, insa a subliniat ca le multumeste tututor care au facut.

Kelemen Hunor, reactie dupa ruperea coalitiei PSD-ALDE: Nu avem intentia de a intra intr-un Guvern minoritar. Vom vota motiunea de cenzura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat ca alegerile anticipate sunt excluse in acest an. Acesta a mai subliniat, ca Uniunea nu are argumente pentru a sustine un Guvern minoritar PSD, dupa ce ALDE a iesit.

Ruperea coalitiei PSD-ALDE face valva in presa internationala

Coalitia de guvernare a Romaniei s-a apropiat de colaps, dupa ce partidul ALDE a decis iesirea de la guvernare, scrie agentia internationala Bloomberg. Social-democratii vor trebui sa caute un nou partener.

Sorin Campeanu si Norica Nicolai ar fi viitorii copresedinti ai aliantei dintre Pro Romania si ALDE. Tariceanu, refuzat de greii din partidul condus de Ponta

Sorin Campeanu si Norica Nicolai vor fi copresedintii viitoarei aliante politice dintre Pro Romania si ALDE, au declarat pentru g4media. ro surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )