Libnet.ro
UNICEF

13:45

PSD si ALDE taie salariile romanilor si afecteaza grav economia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD si ALDE taie salariile romanilor si afecteaza grav economia

Purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal, Ionel Danca, critica modificarile aduse reforma fiscala decisa de coalitia PSD-ALDE, se arata intr-un comunicat remis astazi Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Politic show:De ce-l sustin rectorii din Romania pe ministrul agramat al Educatiei, numit de PSD;30 de virgule disparute sau modificate in Biblia PSD-ALDE;Tariceanu, despre criticile presedintelui Iohannis: Nu cred ca au altceva decat o pura valoare poli

30 de virgule disparute sau modificate in Biblia PSD-ALDE. Cheia citirii programului de guvernare Dancila o reprezinta chiar declaratia facuta de Dragnea, imediat dupa castigarea alegerilor parlamentare: Tot ceea ce am promis si am prezentat, fara exceptie, in timpul campaniei electorale va fi respectat la virgula. Ce scrie presa internationala despre Guvernul Dancila. Parlamentul Romaniei a sustinut masiv noul Guvern social-democrat, dandu-i premierului Viorica Dancila un mandat care va fi atent monitorizat de partenerii straini ai tarii si de catre investitori.

Guvernarea PSD - ALDE, peste 90 de ministri intr-un singur an

Un an de guvernare si trei cabinete! Alianta PSD - ALDE a avut peste 90 de ministri desemnati, de la alegerile din decembrie 2016 pana acum. in guvernarea PSD - ALDE, ministrii si.

Decizia CCR in privinta Legii 303/2004 demonstreaza falsitatea sustinerilor PSD-ALDE

PNL sustine ca decizia Curtii Constitutionale referitoare la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor confirma luarile de pozitie ale parlamentarilor liberali si demonstreaza falsitatea sustinerilor PSD - ALDE cu privire la soliditatea solutiilor legislative propuse, potrivit Agerpres.

UDMR mentine protocolul de colaborare cu PSD-ALDE. Kelemen Hunor: Liceul Maghiar de la Targu Mures ramane o prioritate pentru noi

Liderul UDMR, Klemen Hunor, a anuntat, marti, ca partidul a luat decizia sa continue protocolul de colaborare parlamentara cu PSD-ALDE. Printre prioritatile UDMR sunt urgentarea descentralizarii, dar si trecerea legii prin care e infiintat Liceul Maghiar de la Targu Mures.

Kelemen Hunor: UDMR a decis mentinerea protocolului de colaborare parlamentara cu PSD-ALDE; o izolare a UDMR in 2018 ar fi extrem de nefavorabila pentru toata lumea

Grupurile parlamentare ale UDMR au decis, marti, sa mentina protocolul de colaborare parlamentara cu alianta PSD-ALDE, a anuntat presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, potrivit Agerpres, motivand prin faptul ca ar fi nefavorabila o izolare a UDMR in Parlament in anul Centenarului.

UDMR va mentine protocolul de colaborare cu PSD-ALDE

Grupurile parlamentare ale UDMR au decis, astazi, sa mentina protocolul de colaborare parlamentara cu alianta PSD-ALDE, a anuntat presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Iohannis, atac dur la PSD-ALDE si un AVERTISMENT: Sper sa inceteze aceasta topaiala guvernamentala. Mesajul sutelor de mii de romani... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa coalitiei PSD-ALDE, dupa ce ministrii Cabinetului Dancila au depus juramantul. Presedintele si-a inceput discursul.

Vom da si noi o sansa astazi PSD-ALDE la votul din plen

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, astazi, ca Uniunea a decis sa dea o sansa PSD-ALDE la votul din plenul Parlamentului, prin urmare va vota in favoarea Cabinetului Dancila.

UDMR, semnal ca nu voteaza Guvernul Dancila. Nu suntem o anexa a coalitiei PSD-ALDE. Programul de guvernare contine greseli elementare

UDMR nu este o anexa a coalitiei PSD-ALDE, spune la RFI liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila. El precizeaza ca formatiunea sa inca nu a decis daca va vota sau nu pentru investirea Guvernului Dancila. Parlamentarul observa ca in programul de guvernare e o jumatate de propozitie despre descentralizare.

Dragnea si Tariceanu, SCRISOARE DESCHISA catre presedintele IOHANNIS: Ce ii CER liderii PSD-ALDE (VIDEO)

Presedintii Camerei Deputatilor si Senatului si in acelasi timp lideri ai coalitiei guvernamentale PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, i-au adresat o scrisoare deschisa presedintelui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )