Libnet.ro
UNICEF

09:00

PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor! Victor Ponta face transferuri pe banda rulanta de la PSD

B1 B1,
PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor! Victor Ponta face transferuri pe banda rulanta de la PSD

UPDATE: Coalitia PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor. Astfel, in acest moment, PSD-ALDE au impreuna 163 de deputati, iar pentru a avea majoritatea au nevoie de 165 de. continuă pe B1

Coalitia PSD-ALDE pierde majoritatea n Camera Deputatilor - i lipsesc 2 voturi pentru a nu depinde de alte partide

Dupa ce patru deputati au plecat luni de la PSD la partidul lui Victor Ponta, PSD si ALDE au ramas fara majoritate in Camera Deputatilor, lipsindu-le in acest moment doua voturi pentru a nu depinde de alte partide. Victor Ponta castiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca isi poate face grup parlamentar.

Majoritatea parlamentara se CLATINA! Victor Ponta face transferuri pe banda rulanta de la PSD

Victor Ponta se pregateste sa dea lovitura de gratie Partidului Social-Democrat PSD). Pro Romania, partidul pe care il conduce acum fostul premier, mai ia inca trei deputati de la PSD, dupa transferul lui.

UPDATE Victor Ponta cstiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca si poate face grup parlamentar

Patru deputati PSD, printre care si liderul din Caras-Severin Ion Mocioalca, si-au anuntat luni plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, iar fostul premier a anuntat ca acum isi poate organiza grup parlamentar, avand 10 deputati care au candidat pe aceeasi lista. Ca urmare a plecarii acestora, PSD si ALDE raman fara majoritate: au in total 163 deputati, iar majoritatea in Camera Deputatilor - necesara pentru legi organice - este de 165 voturi.

PSD a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor: alti patru parlamentari l-au lasat pe Dragnea pentru Ponta

Fostul premier si fondatorul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni, pe pagina sa de Facebook, ca alti patru deputati PSD au demisionat din partid si s-au alaturat formatiunii pe care o conduce.

Victor Ponta se coalizeaza cu un grup de deputati PSD si ALDE impotriva lui Liviu Dragnea: Sustin schimbarea Legii privind resursele din offshore

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce 16 parlamentari din Comisia de industrii a Camerei Deputatilor, au cerut, printr-o scrisoare, modificarea legii offshore. Semnatarii scrisorii, printre care si.

Victor Ponta cstiga alti patru deputati de la PSD si spune ca si poate face grup parlamentar

Patru deputati PSD, printre care si liderul din Caras-Severin Ion Mocioalca, si-au anuntat luni plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, iar fostul premier a anuntat ca acum isi poate organiza grup parlamentar, avand 10 deputati care au canddiat pe aceeasi lista.

VICTOR PONTA: Alerta, parinti! Dancila si Dragnea - mai nou si hoti de copii

Fostul premier Victor Ponta critica, intr-o postare pe Facebook, contul individual de economii pentru copii instituit de Guvern, remarcand faptul ca banii depusi in aceste conturi nu pot fi retrasi de titular decat la implinirea varstei de 18 ani, iar pana atunci banii sunt ai lui Dragnea, Dancila, Valcov.

VICTOR PONTA: Alerta, parinti! Guvernul Dancila fura si din buzunarul copiilor

Fostul premier Victor Ponta critica, intr-o postare pe Facebook, contul individual de economii pentru copii instituit de Guvern, remarcand faptul ca banii depusi in aceste conturi nu pot fi retrasi de titular decat la implinirea varstei de 18 ani, iar pana atunci banii sunt ai lui Dragnea, Dancila, Valcov.

PSD pierde patru deputati dintr-o lovitura. Acestia trec la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania

Deputatii Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spanu si Ion Mocioalca au parasit PSD si s-au alaturat formatiunii conduse de Victor Ponta - Pro Romania. Echipa Pro Romania si din Parlament si la nivel.

Ce spune Victor Ponta despre consilierul sau, fostul sef al SIE: Cine nu are batrani, trebuie sa-si faca rost!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit luni despre informatia vehiculata public, potrivit careia l-ar avea consilier pe generalul in retragere Silviu Predoiu, fostul sef operativ al Serviciului de Informatii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )