Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sedinta in coalitia de guvernare pe Legea offshore, la Parlament

Adevărul Adevărul,
Sedinta in coalitia de guvernare pe Legea offshore, la Parlament

Liderii PSD-ALDE se vor intalni astazi, la Parlament, pentru a discuta pe tema Legii Offshore. Desi sedinta era programata pentru ora 11. 00, coalitia de guvernare nu s-a intalnit pana la acesta ora. Legea offshore a fost retrimisa miercuri comisiilor de specialitate pentru noi dezbateri, propunerile PSD de modificare a proiectului neprimind votul final. ALDE nu a sustinut propunerile social-democratilor de modificare a Legii offshore. continuă pe Adevărul

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR

Legea offshore a starnit un scandal urias intre PSD si ALDE in Comisia pentru Industrii din Camera Deputatilor. Totul dupa ce legea a fost modificata din nou de Liviu Dragnea in ultimul moment fara.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR (VIDEO)

UPDATE:Legea offshore, cu noile amendamente al PSD, a primit raport favorabil in comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si va merge miercuri pentru votul final in plen. Legea offshore a.

Dragnea face un pas n spate. Coalitia a decis reluarea dezbaterilor pe legea offshore

Liderii Coalitiei s-au intalnit din nou vineri pentru a discuta despre legea offshore, dar si despre ordonanta pe legile justitiei. Liviu Dragnea vrea sa ajunga la un acord cu Calin Popescu Tariceanu dupa defectiunea din Camera Deputatilor, cand legea offshore a fost retrimisa la comisii in urma nemultumirilor ALDE, dar si ale UDMR. Potrivit surselor Hotnews. ro liderii Coalitiei au decis ca dezbaterea legii off shore sa fie reluata in comisia de specialitate, dar intr-un mod diferit fata de a avut loc pana acum. Discutiile nu se vor purta doar intr-un cerc restrans si nu vor mai avea loc negocieri subterane ca pana acum, ci vor fi dezbateri la care vor participa toate grupurile parlamentare, fie de la putere, fie de la opozitie, iar companiile vor putea veni cu propriile analize financiare, care vor fi comparate cu cele ale institutiilor statului.

PSD-ALDE, discutii cu liderii grupurilor parlamentare pe Legea offshore

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu au ajuns la un consens privind Legea offshore, dupa o discutie la Parlament de circa patru ore, astfel acestia vor invita saptamana viitoare liderii grupurilor.

Basescu, despre disputa PSD-ALDE pe legea offshore:Tariceanu vrea taxe cat mai mici pentru OMW si EXXON, in timp ce Dragnea favorizeaza Gazprom

Fostul presedinte Traian Basescu dezvaluie ce interese au liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, pe legea offshore.

UPDATE Dragnea si Tariceanu au decis ca dezbaterile pe legea offshore sa fie reluate

Liderii Coalitiei s-au intalnit din nou vineri pentru a discuta despre legea offshore, dar si despre ordonanta pe legile justitiei. Liviu Dragnea vrea sa ajunga la un acord cu Calin Popescu Tariceanu dupa defectiunea din Camera Deputatilor, cand legea offshore a fost retrimisa la comisii in urma nemultumirilor ALDE, dar si ale UDMR. Potrivit surselor Hotnews. ro liderii Coalitiei au decis ca dezbaterea legii off shore sa fie reluata in comisia de specialitate.

O noua serie de ntlniri, vineri, n Coalitie. Liderii PSD si ALDE discuta despre legea offshore si OUG pe legile justitiei

Liderii Coalitiei se intalnesc din nou vineri pentru a discuta despre legea offshore, dar si despre ordonanta pe legile justitiei. Liviu Dragnea vrea sa ajunga la un acord cu Calin Popescu Tariceanu dupa defectiunea din Camera Deputatilor, cand legea offshore a fost retrimisa la comisii in urma nemultumirilor ALDE, dar si ale UDMR.

Surse: Dragnea vrea sa-l convinga pe Tariceanu ca ALDE sa voteze legea offshore. O noua ntlnire ntre liderii Coalitiei, programata pentru vineri

Cu legea offshore dorita de Liviu Dragnea retrimisa in comisii cu votul ALDE, seful PSD se va intalni vineri cu Calin Popescu Tariceanu pentru a negocia pe amendamentele la actul normativ, au declarat pentru HotNews surse parlamentare.

Iulian Iancu, discurs in Parlament despre legea offshore: Invesitorii nu vor sa dea un dolar in plus fata de redeventa/ De ce sa plece din tara cand au toate conditiile? Miza este de 13,5 miliarde de dolari (VIDEO)

Presedintele comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a facut un apel in plenul Parlamentului la dezbaterea privind legea offshore care alesii sa fie uniti privind acest.

Legea offshore face victime. Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii, a facut infarct

Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii din Camera Deputatilor, unde se dezbate in aceste zile legea offshore, a fost spitalizat de urgenta, dupa ce a suferit un infarct, informeaza Realitatea TV. Iancu a avut zilele acestea mai multe discutii aprinse cu deputatul ALDE Varujan Vosganian pe legea offshore.

ştiri din Politica

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )