Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Guvernul Dancila are un presedinte ostil, spre deosebire de cel condus de Emil Boc in 2009 (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Guvernul Dancila are un presedinte ostil, spre deosebire de cel condus de Emil Boc in 2009 (VIDEO)

Traian Basescu a catalogat marti seara, in direct pe B1TV, drept ireponsabilitate actuala stare de fapt din politica romaneasca, in conditiile in care coalitia guvernamentala s-a destramat inainte de. continuă pe B1

Traian Basescu: Afara PSD, sa vina PNL! Dancila trebuie sa-si depuna mandatul si sa treaca in opozitie cu PSD cu tot

PSD trebuie sa inteleaga ca, dupa retragerea ALDE de la guvernare, presedintele Iohannis nu mai poate aproba remanierea ceruta de premierul Dancila decat daca remanierea este aprobata de Parlament, iar acest lucru nu este posibil pentru ca PSD nu mai are majoritate, afirma fostul presedinte Traian Basescu. El spune ca, din cauza imposibilitatii realizarii remanierii si pentru a-si salva partidul, premierul Dancila trebuie sa-si depuna mandatul si sa treaca in opozitie cu PSD cu tot.

Traian Basescu, ipoteza surpriza pentru alegerile prezidentiale: Am dubii ca Dancila va mai candida. Dana Girbovan va intra in cursa

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat,marti seara, la B1 TV, ca Viorica Dancila nu va participa la alegerile prezidentiale si ca PSD o va sustine pe Dana Gatbovan, recent propusa pe.

Traian Basescu: Klaus Iohannis trebuie sa coaguleze o majoritate in jurul PNL Fostul presedinte, declaratii transante despre Tariceanu si Ponta: `Se vand cui ii cumpara` (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat, in direct pe B1TV, ca presedintele Iohannis trebuie sa-si asume responsabilitatea si sa coaguleze o majoritate in jurul PNL, pentru ca el dicteaza jocul politic in acest.

Traian Basescu, reactie dupa evenimentele zilei: Afara PSD! Sa vina PNL!

Traian Basescu a reactionat, luni seara, pe pagina sa de Facebook fata de decizia ALDE de a iesi de la guvernare, incepandu-si postarea cu mesajul Afara PSD! Sa vina PNL! si continuand cu o scurta analiza a situatiei politice a Vioricai Dancila.

Mediastandard.ro: Traian Basescu vs Robert Turcescu. Etapele scandalului monstru din PMP

Zilele trecute presa din Romania relata un scandal monstru iscat in sanul PMP intre fostul jurnalist Robert Turcescu si fostul presedinte, Traian Basescu. Totul a plecat de la o afirmatie controversata a lui Traian Basescu care spunea pe 22 august ca sustine legalizarea prostitutiei, pentru ca o astfel de masura ar duce la diminuarea fenomenului de trafic de persoane. in acelasi timp, el acuza lasitatea unor politicieni care nu si-au asumat sa treaca peste niste suparari ale BOR si nu au promovat o lege in acest sens.

Pavel Filip s-a intalnit cu Traian Basescu:intelegem ambii pericolul care s-a abatut asupra Republicii Moldova

Ex-premierul Pavel Filip a avut o intrevedere marti, 27 august, la Bucuresti, cu fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu. Cei doi au discutat despre situatia politica din Republica Moldova.

Traian Basescu, despre desemnarea Danei Garbovan la Justitie: O solutie a echilibrului in justitie, dar decizia este la Iohannis

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a apreciatintr-o postare pe Facebook propunerea Danei Garbovan pentru functia de ministru al Justitiei, precizand ca in ultimii 30 de ani niciun judecator nu.

Theodor Paleologu (PMP): Guvernul Dancila are nevoie de votul Parlamentului pentru remaniere, pentru ca Ramona Manescu nu face parte din ALDE (VIDEO)

Ramanerea Ramonei Manescu in functia de ministru de Externe nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Guvernului, deci remanierea se poate face exclusiv cu aprobarea Parlamentului, a declarat, marti,.

Traian Basescu: Mircea Diaconu si-a lansat candidatura la Ateneu, incercand sa preia din prestanta cladirii, dar a mers imbracat ca un boschetar din Cismigiu. Nu e pentru golani cladirea (VIDEO)

Traian Basescu l-a criticat pe Mircea Diaconu, candidatul sprijinit de ALDE si Pro Romania cursa prezidentiala, spunand ca acesta si-a facut lansarea la Ateneu, in incercarea de a prelua din traditia.

Traian Basescu: Afara PSD! Sa vina PNL! PSD trebuie sa inteleaga ca Iohannis nu mai poate aproba remanierea

Traian Basescu a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca Partidul Social Democrat trebuie sa inteleaga faptul ca Iohannis nu mai poate sa aprobe remanierea propusa de premier. Totodata, acesta a precizat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )