Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta: ALDE a girat niste greseli mari de tot. Tariceanu prea mult langa Dragnea si dupa aceea langa Viorica Dancila (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: ALDE a girat niste greseli mari de tot. Tariceanu prea mult langa Dragnea si dupa aceea langa Viorica Dancila (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarta luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca cei de la ALDE au ramas prea mult timp in coalitia cu PSD si au girat niste erori foarte. continuă pe B1

Sondaj IMAS: Iohannis continua sa conduca detasat cu aproape 45%, urmat de Dan Barna cu 17% si Victor Ponta cu 14%. Dancila ramane pe locul 5

Presedintele Klaus Iohannis continua sa conduca detasat in preferintele electoratului avand 44,6% in ultimul Barometru Europa FM realizat de IMAS. Seful statului este urmat la mare distanta de liderul USR, Dan Barna, cu 17%, iar pe locul trei este plasat finalistul pe care Iohannis l-a invins in urma cu cinci ani, Victor Ponta, liderul Pro Romania fiind creditat cu 14% din intentiile de vot. PSD se afla in continuare in situatia fara precedent de fi abia pe locul 5, Viorica Dancila adunand doar 8,4%. Sondajul a fost realizat insa in perioada 5-8 august, adica inainte ca ALDE sa rupa coalitia cu PSD si sa anunte, alaturi de Pro Romania, sustinerea in cursa a candidatului independent Mircea Diaconu.

Victor Ponta: Avem o doamna abulica, total ignoranta in tot ceea ce priveste guvernarea tarii, plimbata prin tara pe post de Elena Ceausescu

Romania are urgentanevoie de un guvern stabil si profesionist pentru ca in momentul de fata Romania are o doamna abulica, total ignoranta in tot ceea ce priveste guvernarea tarii si.

VICTOR PONTA: Dan Barna mai bine s-ar ocupa sa guverneze

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a criticat luni varianta avansata de liderul USR, Dan Barna, care a anuntat ca isi doreste alegeri anticipate, si a afirmat ca acesta mai bine s-ar ocupa sa guverneze.

VICTOR PONTA: Din acest moment, functionarea Guvernului este blocata

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca, din acest moment, functionarea Guvernului este blocata si ca premierul trebuie sa vina chiar luni in Parlament pentru a cere votul pe restructurare.

Victor Ponta: Dancila va ramane premier pana la turul 2 al prezidentialelor. Cam toata lumea are nevoie de un sac de box in care sa dea cu pumnii si cu picioarele fara sa se supere nimeni (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat lunui, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca Viorica Dancila, in contextul aceste crize guvernamentale, este sa me.

Victor Ponta: Viorica Dancila va avea maximum 1,2 milioane de voturi la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, estimeaza ca Viorica Dancila va obtine putin peste 1 milion de voturi la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Aflat, luni seara, in studioul emisiunii.

Viorica Dancila, intrebata daca Victor Ponta a cerut zece ministere: Una este sa vrei, alta e sa obtii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat sambata, la Mamaia, ca liderul PRO Romania, Victor Ponta, nu reprezinta o prioritate pentru partid, afirmand ca nu are de gand sa discute cu acesta si il.

Victor Ponta respinge scenariul unei tradari in PSD la prezidentiale

Victor Ponta nu crede in scenariul lanatde Ion Cristoiu, la Antena 3, privind tradarea pe care ar pregati-o la prezidentiale o serie de organizatii PSD. Nu tradeaza nimeni - pur si simplu votantii,.

Firea: Cred ca si Victor Ponta este un om responsabil si nu doreste intrarea in criza. Se pot gasi solutii

Primarul PSD al Capitalei Gabriela Firea sustine ca liderul Pro Romania Victor Ponta este un om responsabil si nu doreste ca Romania sa intre intr-o criza. Firea considera ca se pot gasi solutii pentru guvernare si printre adversarii politici ai social-democratilor.

Victor Ponta: Nu se mai pot tine sedinte de Guvern din acest moment. Guvernarea Romaniei e complet blocata

Victor Ponta sustine ca nu se mai pot tine sedinte de Guvern, fondurile pentru proiectele locale sunt blocate si nu se mai pot emite ordonante de urgenta si dupa ce s-au vacantat functiile de ministri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )