Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta ataca bugetul PSD-ALDE: Nu este un fake, nu este un buget realist

B1 B1,
Victor Ponta ataca bugetul PSD-ALDE: Nu este un fake, nu este un buget realist

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a acuzat duminica, intr-o conferinta de presa, ca bugetul propus de Guvernul PSD-ALDE este un fake, sustinand ca modul prin care coalitia de la putere doreste sa. continuă pe B1

Victor Ponta ataca bugetul PSD-ALDE: Este un fake, nu este un buget realist

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a acuzat duminica, intr-o conferinta de presa, ca bugetul propus de Guvernul PSD-ALDE este un fake, sustinand ca modul prin care coalitia de la putere doreste sa.

Victor Ponta ataca bugetul PSD-ALDE: Este un fake, nu este un buget realist (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a acuzat duminica, intr-o conferinta de presa, ca bugetul propus de Guvernul PSD-ALDE este un fake, sustinand ca modul prin care coalitia de la putere doreste sa.

VICTOR PONTA Problema PSD-ului este ca a adus la guvernare prosti si analfabeti

Fostul presedinte al PSD Victor Ponta sustine ca cea mai mare problema a PSD este faptul ca a adus la guvernare prosti si analfabeti si spune ca Liviu Dragnea urmareste doar sa se salveze pe sine prim modificrile legislative din domeniul Justitiei.

Victor Ponta: Proiectul de buget este un fake. Care sunt principalele opt nereguli

Liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, considera ca proiectul bugetului de stat pe 2019, a carui dezbatere in Parlament incepe luni, este un fake, nu este un buget realist, serios, iar modul in care se incearca trecea lui prin Parlament arata nu se vrea o analiza reala.

Victor Ponta: Dragnea nu va adopta nicio schimbare in Justitie care sa priveasca pe altcineva decat pe el insusi

Victor Ponta a declarat ca cea mai mare problema a PSD-ului este faptul ca a adus la guvernare prosti si analfabeti. Eu cred ca cea mai mare problema a PSD este faptul ca a adus la guvernare.

Victor Ponta: Cea mai mare problema a PSD este faptul ca a adus la guvernare prosti si analfabeti

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca cea mai mare problema cu care se confrunta PSD este faptul ca a adus la guvernare prosti si.

Victor Ponta arunca BOMBA in cazul vizitei lui Dragnea in SUA: Problema adevarata e ca NU ARE VIZA DE INTRARE! Sa intrebam la FBI daca vine? / Reactia lui Liviu Dragnea

UPDATE:intrebat de jurnalisti daca este adevarat ca nu va merge in SUA pentru ca nu are viza, Liviu Dragnea a raspuns scurt: Astea-s prostii. Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac devastato.

Victor Ponta arunca BOMBA in cazul vizitei lui Dragnea in SUA: Problema adevarata e ca NU ARE VIZA DE INTRARE! Sa intrebam la FBI daca vine?

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac devastator la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe tema anuntatei vizite a acestuia in SUA. Dragnea ar fi primit o invitatie sa participe al evenimentul Mic Dejun cu Ru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )