Libnet.ro
UNICEF

08:45

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi da demisia sub nicio forma atat timp cat ma sustin Liviu Dragnea si coalitia PSD-ALDE (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi da demisia sub nicio forma atat timp cat ma sustin Liviu Dragnea si coalitia PSD-ALDE (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca nu isi va prezenta demisia de la conducerea Guvernului. Aceasta a spus ca atata vreme cat beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare nu. continuă pe B1

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi da demisia

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca nu isi va prezenta demisia de la conducerea Guvernului. Aceasta a spus ca atata vreme cat beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare nu.

Viorica Dancila, raspuns pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi demisia sub nicio forma

Viorica Dancila a spus, joi, ca nu isi va da demisia din functia de premier. Aceasta a precizat ca nu va demisiona, atata timp cat are sprijinul lui Liviu Dragnea si al coalitiei de guvernare. Nu-mi voi.

CCR, decizie pentru Klaus Iohannis. Ce se intampla cu sesizarea facuta de Presedinte

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru 31 mai deliberarile in cazul sesizarii presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile la Legea administratiei publice locale si Statutul alesilor locali,.

CCR, raspuns de ULTIM MOMENT pentru Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere pentru activitatea de reproductie,.

Gabriela Firea, intepatura pentru Klaus Iohannis: Nu cred ca le dam un bun exemplu romanilor

Primarul Capitalei,Gabriela Firea, il critica pe presedinteleKlaus Iohannis pentru declaratiile la adresa Guvernului Dancila. Nu cred ca le dam un bun exemplu romanilor. Eu cred ca,.

Camera Deputatilor, lovitura pentru Klaus Iohannis: Presedintele a fost exclus din procedura de numire a conducerii ANCOM

Camera Deputatilor a decis miercuri mentinerea prevederii din OUG 33/2017 referitoare la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, potrivit careia presedintele acestei.

Liviu Dragnea, replica pentru Iohannis: Ce face presedintele de o perioada de timp poate intalni elementele unui atac la siguranta nationala

Liviu Dragnea a venit cu replica luni seara dupa ce, intr-o declaratie de presa, presedintele Klaus Iohannis a cerut pentru a doua oara demisia premierului Dancila si a creat politica economica si fiscala a .

Klaus Iohannis: E imperioasa demisia domnei Dancila pentru a face loc unor oameni responsabili si competenti

Klaus Iohannis a lansat o serie de critici la adresa actualului premier, Viorica Dancila, despre care a spus ca e necesar sa demisioneze pentru a face loc unor oameni responsabili si.

Klaus Iohannis: Este imperioasa demisia doamnei Dancila pentru a face loc unor oameni competenti

Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou luni demisia premierului Viorica Dancila intr-o declaratie de presa in care a criticat executia bugetara a PSD pe primul trimestru a anului, avertizand ca Romania.

Klaus Iohannis: Este imperioasa demisia doamnei Dancila pentru a face loc unor oameni competenti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou luni demisia premierului Viorica Dancila intr-o declaratie de presa in care a criticat executia bugetara a PSD pe primul trimestru a anului, avertizand ca Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )