Libnet.ro
UNICEF

09:45

Zile de foc in ALDE! Calin Popescu Tariceanu ar putea ramane fara sefia partidului

Antena3 Antena3,
Zile de foc in ALDE! Calin Popescu Tariceanu ar putea ramane fara sefia partidului

Urmeaza zile de foc pentru Calin Popescu Tariceanu, care ar putea ramane fara sefia ALDE. Surse din partid spun ca exista un val urias de nemultumire dupa decizia de a parasi coalitia de guvernare. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre alianta ALDE-Pro Romania: Eu il stimez pe Calin Popescu Tariceanu

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu si liderul Pro Romania Victor Ponta au semnat, miercuri, un protocol de alianta electorala pentru alegerile prezidentiale din toamna. Gabriela Firea, vicepres.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Viorica Dancila: Are o zbatere disperata incercand sa se salveze de la inec!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, are un mesaj dur pentru premierul Viorica Dancila, aliata sa pana la inceputul saptamanii care se incheie. Dupa ce Dancila le-a facut cu ochiul parlamentarilor ALDE.

UPDATE Calin Popescu Tariceanu a demisionat azi din functia de presedinte al Senatului. Melescanu, sustinut de PSD la sefia Senatului

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu si-a depus luni, la Biroul Permanent al Senatului, demisia din functia de presedinte al acestui for. Demisia sa va fi oficializata in momentul in care va fi citita in plen. PSD a stabilit sa il sustina pe.

Lider ALDE, atac dur la adresa lui Calin Popescu Tariceanu

Liderul senatorilor ALDE, Daniel Zamfir, l-a atacat dur pe Calin Popescu Tariceanu pentru decizia sa de a iesi de la guvernare si de a incheia o alianta cu Pro Romania, ALDE LA RASCRUCE Am profitat de.

Se pregateste marea tradare pentru Calin Popescu Tariceanu?! Daniel Zamfir va fi facut de pesedisti sef la Senat si va aduce cu el parlamentari ALDE

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, anunta ca Daniel Zamfir il va trada pe Calin Popescu Tariceanu si se va alatura PSD impreuna cu un grup consistent de parlamentari ALDE. in schimbul.

Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat demisia de la sefia Senatului in Biroul Permanent

Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat demisia de la sefia Senatului in Biroul Permanent. Liderul ALDE a anuntat ca va citi textul demisiei si in plen, scrie Antena 3. Demisia lui Tariceanu vine dupa ce.

Calin Popescu Tariceanu isi va anunta azi demisia din functia de presedinte al Senatului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a informat colegii din Biroul permanent ca isi va anunta, luni, in plenul Camerei Superioare, demisia din aceasta functie. Urmeaza ca deputatii si senatorii sa aleaga noua componenta a Birourilor.

Radu Banciu: Calin Popescu Tariceanu a ajuns la sfarsitul carierei politice. Nu mai avea nimic de spus, era ruginit ca o locomotiva cu aburi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului. Astazi a fost sfarsitul carierei.

Calin Popescu Tariceanu, despre decizia de a-si da demisia din Senat: Din respect fac acest lucru, pentru democratie, pentru statul de drept si in numele bunului simt

Calin Popescu Tariceanu a sustinut un discurs, in Parlament, dupa ce si-a dat demisia dinfunctia de presedinte al Senatului. in numele acestei promisiuni am actionat pe parcursul celor cinci ani,.

Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat demisia de la sefia Senatului in Biroul Permanent

Calin Popescu Tariceanu .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )