Libnet.ro
UNICEF

10:31

DANCILA, DESPRE NOILE PROPUNERI DE MINISTRI: Vom lua o decizie maine in CEx al PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA, DESPRE NOILE PROPUNERI DE MINISTRI: Vom lua o decizie maine in CEx al PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca decizia pentru noile propuneri de ministri pentru Transporturi si Dezvoltare regionala vor fi luate in coalitie si in Comitetul Executiv al PSD, care va avea loc maine de la ora 17. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, despre noile propuneri de ministri: Nu mai putem astepta inca un raspuns, este important sa avem Guvernul Romaniei complet (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, prin care l-a anuntat oficial in legatura cu retragerea candidaturii lui Mircea Draghici de la Ministerul Transporturilor.

DANCILA, DESPRE OUG 114: Vom lua o decizie dupa discutiile cu ministrii

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca o decizie in privinta modificarii OUG 114 va fi luata dupa ce va avea discutii cu toti ministrii. Ea a negat ca i-ar fi spus liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ca se va renunta la taxa de 2% pe cifra de afaceri in energie, informeaza News. ro.

Dancila: Marti stabilim noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi si imediat i le trimit presedintelui

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca decizia privind noile propuneri pentru ministerele Transporturilor si Dezvoltarii va fi luata marti in Comitetul Executiv al PSD si imediat dupa aceea ii va trimite presedintelui Klaus Iohannis noile nominalizari.

Sedinta cruciala marti in PSD. Vor fi stabilite noile propuneri la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, marti, pentru a stabili alte doua nominalizari pentru functiile de ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, dupa retragerea Olgutei Vasilescu si a lui Mircea.

Noile propuneri ale PSD pentru Transporturi si Dezvoltare, discutate in sedinta de CEx de marti

Conducerea PSD urmeaza sa se intalneasca marti intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CEx), in cadrul careia social-democratii vor stabili noi propuneri la Transporturi si Dezvoltare. Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici au renuntat anterior la nominalizari dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a refuzat pe ambii in repetate randuri.

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila despre ministerele Transporturilor si Dezvoltarii

O decizie referitoare la ministerele Transporturilor si Dezvoltarii va fi luata marti, la reuniunea Comitetului Executiv National al PSD, precum si in cadrul coalitiei de guvernare, a declarat premierul Viorica.

Dancila, despre nerespectarea tintei de 180 km de autostrada: De ce sa demisionez, coordonez eu?

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca nu va demisiona daca guvernul nu va atinge in acest an tinta de 180 km de autostrada dati in folosinta, obiectiv asumat de ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb. De ce sa demisionez, coordonez eu?, a raspuns Dancila la intrebarile ziaristilor.

Dancila, despre ordonanta 114: Acolo unde sunt probleme, sa vedem ce modificari facem. Nu inseamna ca, daca cineva striga mai tare, ala are dreptate

Premierul Viorica Dancila il contrazice pe ministrul Finantelor Eugen Teodorovici si spune ca vor exista modificari la ordonanta 114 acolo unde sunt probleme, dar acest lucru nu inseamna o cedare si nici ca daca cineva striga mai tare, ala are dreptate.

Dancila, despre audierea lui Kovesi: imi doresc ca justitia sa-si faca datoria si sa fie independenta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat vineri la finalul sedintei din plenul Parlamentului ca nu vrea sa comenteze audierea Laurei Codruta Kovesi, insa vrea ca justitia sa-si faca datoria.

Viorica Dancila, despre acuzatiile la adresa lui Kovesi: Nu e treaba mea sa comentez. Justitia sa isi faca treaba

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referindu-se la acuzatiile aduse Laurei Codruta Kovesi, ca nu este treaba prim-ministrului sa comenteze o problema legata de justitie, precizand ca in fata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )