Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dragnea: Majoritatea parlamentara nu se va pierde

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Majoritatea parlamentara nu se va pierde

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca majoritatea nu se va pierde dupa excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu din partid, in conditiile in care partenerul sau de coalitie, Calin Popescu-Tariceanu, s-a declarat in urma cu o zi preocupat de eventualitatea pierderii majoritatii parlamentare. continuă pe Hotnews

Dragnea: Majoritatea nu se va pierde

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut astazi ca majoritatea parlamentara nu se va pierde, fiind intrebat despre ingrijorarile exprimate in acest sens de catre liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, in urma excluderilor din PSD.

Tariceanu arunca BOMBA in urma scandalului din PSD: Ce se va intampla cu majoritatea parlamentara

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a vorbit luni despre tensiunile din interioul PSD, in contextul in care excluderea unor social-democrati din partid ar putea afecta tot mai fragila.

Orban: Dragnea vinde gogosi din decembrie 2016

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat astazi cu privire la cele doua valize aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, in Parlament, cu gogosi si dosare referitoare la presedintele Klaus Iohannis ca liderul social-democratilor a vandut aceste gogosi in campania electorala din 2016.

FOTO Gogoasa din valiza lui Dragnea. Dovezile impotriva lui Iohannis sunt cateva poze ironice cu seful statului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a adus jurnalistilor doua valize, ca o ironie la documentele primite de Rise Project. Pe langa presupusele capturi din dosarul Tel Drum si gogosile, Liviu Dragnea a inclus si un stick in care sunt mai multe fotografii amuzante cu seful statului.

Dragnea: Nu m-am mai vazut cu Petre Pitis de peste 10-15 ani. Fals: au vanat impreuna, acum patru ani, 19 mistreti

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, dupa publicarea primului episod al investigatiei Teleorman Leaks, ca nu s-a mai vazut sau nu a mai vorbit cu directorul general al firmei TelDrum, Petre Pitis, de peste 10-15 ani. il contrazic insa chiar documentele din valiza ajunsa la Rise Project: pe 4 ianuarie 2014, cei doi au participat la o vanatoare unde au impuscat 19 mistreti.

Dragnea da indicii despre viitorul sef ASF: Lui Leonardo Badea i s-a promis ca va fi sustinut pentru un alt mandat. Nu ar fi fost corect sa nu fie sustinut

Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus ca il sustine pe Viorel Stefan la sefia Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), insa membrii CEx au ridicat o alta problema in sedinta, si anume faptul ca lui Leonardo Badea, actualul sef ASF, i s-a promis, atunci cand si-a depus prima data candidatura, ca va fi sustinut pentru un al doilea mandat.

Dragnea a explicat de ce nu demisioneaza: Pentru a nu bloca obiective majore asumate inca din 2016

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declaratca nu a luat in calcul sa-si dea demisia din functii, motivand ca nu vrea ca in acest fel sa blocheze niste obiective majore pe care si le-a asumat alaturi.

Ce contine unul dintre stick-urile aduse de Dragnea nainte de CEx: fotografii publicate pe un site obscur si raspunsul la o plngere facuta lui Iohannis de un barbat declarat de instanta colaborator al fostei Securitati

Pe un stick pe care presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a adus inainte de CEx odata cu valizele, se regaseste raspunsul parchetului la o plangere facuta pe numele lui Iohannis de catre Marinescu Albin Marian si mai multe fotografii care au fost publicate pe un site care ar apartine acestuia. Marinescu Albin Marian a fost declarat colaborator al fostei Securitati, printr-o decizie a instantei.

Razboi in PSD: Liviu Dragnea a convocat sedinta Comitetului Executiv pentru luni. Se doreste transarea scandalului cu opozantii lui Dragnea

Liderii PSD se vor reuni luni in sedinta de Comitet Executiv National incepand cu ora 12:00 la Parlament. Potrivit lui Liviu Dragnea, principala tema a acestei sedinte va fi stabilirea persoanelor pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )