Libnet.ro
UNICEF

14:15

Liviu Dragnea: Daca Iohannis va intra in jocul neconstitutional de a tergiversa remanierea, ne vom intruni in coalitie si vom lua o decizie. Doamna Dancila spera sa se rezolve rapid (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Daca Iohannis va intra in jocul neconstitutional de a tergiversa remanierea, ne vom intruni in coalitie si vom lua o decizie. Doamna Dancila spera sa se rezolve rapid (VIDEO)

PSD a decis in sedinta de miercuri a Comitetului Executiv sa ii retraga sprijinul politic lui Tudorel Toader si sa propuna numirea la Ministerul Justitiei a lui Eugen Nicolicea. De asemenea, Rovana Plumb si Na. continuă pe B1

DNA cere instantei supreme termene mai scurte in dosarele lui Liviu Dragnea si Darius Valcov

Procurorii DNA au solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie termene mai scurte in dosarele lui Liviu Dragnea si Darius Vilcov, au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai Directiei Nationale Anticoruptie. Ei au precizat ca instanta ar urma sa decida daca accepta sau nu aceasta solicitare de devansare a termenelor si, totodata, sa stabileasca o alta data proceselor. in procesul lui Dragnea, urmatorul termen al procesului a fost stabilit pentru 20 mai, iar in dosarul lui Valcoov, in 11 iunie.

Tensiuni intre Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila: OUG pe Codurile penale trebuie adoptata pana la 20 mai

Liderul PSD, Liviu Dragnea, intentioneaza sa o schimbe pe Viorica Dancila din functia de prim-ministru daca Guvernul nu va adopta ordonanta de urgenta cu modificari la Codurile Penale. Ar fi al treilea premier schimbat dupa Sorin Grindeanu si Mihai.

Deputatul AKM: Nu exista sa fie condamnat presedintele Liviu Dragnea. Sa va bagati in cap

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a declarat luni ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, este nevinovat si ca poporul ii va arata sistemului paralel daca va mai continua sa influenteze judecatorii.

Siegfried Muresan (PNL): PSD, cu Liviu Dragnea in frunte, nu mai poate castiga nici un singur rand de alegeri in Romania (VIDEO)

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca Liviu Dragnea va scapa de condamnare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: Liderul PSD are luni ultimul termen in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman(VIDEO)

Ore decisive pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD are luni ultimul termen in dosarul anagajarilor fictive de la DGASPC Teleorman si ar putea afla daca va ramane sau nu in libertate. El a primit deja, in.

Liviu Dragnea si-ar putea afla sentinta, luni: Liderul PSD are ultimul termen in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman(VIDEO)

Ore decisive pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD are luni ultimul termen in dosarul anagajarilor fictive de la DGASPC Teleorman si ar putea afla daca va ramane sau nu in libertate. El a primit deja, in.

Decizie de ultim moment pentru Liviu Dragnea. Ce a decis instanta

Judecatorii au decis sa amane procesul lui Liviu Dragnea pentru 20 mai, data la care a fost decis un nou termen. Ceea ce se anunta a fi ultimul termen in procesul lui Liviu Dragnea a devenit, dupa ziua de luni, un posibil penultim termen. Judecatorii au decis sa mai stabileasca o sedinta de dezbateri pe [] .

VIDEO LIVETEXT Procesul lui Liviu Dragnea este in desfasurare / Seful PSD, intampinat de protestatari, dar si de sustinatori la inalta Curte / Trei persoane, duse la audieri

Mai multi protestatari, dar si sustinatori ai lui Liviu Dragnea s-au adunat in fata Curtii Supreme, unde liderul PSD a venit pentru a fi audiat la ce ar putea fi ultimul termen al procesului in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. -----------------UPDATE 13:55 Liviu Dragnea se declara din nou nevinovat, in instanta. 13:54 incepe audierea lui Liviu Dragnea12:39 Procesul s-a reluat. Cererea avocatei lui Dragnea, de recuzare a unei judecatoare din complet, a fost respinsa ca nefondata. 11:27 Sedinta se suspenda pentru jumatate de ora, dupa ce un avocat a cerut recuzarea unui judecator.

Liviu Dragnea, in fata judecatorilor: astazi este sentinta finala si ar putea ajunge dupa gratii

Tertipurile lui Dragnea s-au epuizat, iar astazi va ajunge in fata instantei supreme din stat pentru a afla sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Procesul lui Liviu Dragnea este programat sa inceapa astazi de la ora 11:00. Seful PSD a fost deja condamnat cu executare la trei ani de inchisoare, dar a facut apel la [] .

Liviu Dragnea si-ar putea afla sentinta in dosarul angajarilor fictive pe 20 mai

Liviu Dragnea si-ar putea afla sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, pe 20 mai. Asta pentru ca judecatorii Curtii Supreme au decis astazi amanarea unei sentinte. in prima instanta Dragnea a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )