Libnet.ro
UNICEF

21:45

Liviu Dragnea (PSD): Daca vom lua decizia sa mergem cu Guvernul in Parlament pentru restructurare avem majoritate fara UDMR, fara niciun fel de problema

B1 B1,
Liviu Dragnea (PSD): Daca vom lua decizia sa mergem cu Guvernul in Parlament pentru restructurare avem majoritate fara UDMR, fara niciun fel de problema

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat vineri ca actuala coalitie are majoritate in Parlament si fara UDMR, in cazul in care se va ajunge la varianta restructurarii Guvernului, transmite Agerpres citat de. continuă pe B1

Liviu Dragnea (PSD): in toamna, vom avea alegeri prezidentiale. Atunci este momentul in care trebuie sa eliberam Romania de aceasta capusa care se numeste Iohannis

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat, joi, ca o sa anunte daca va candida sau nu la alegerile prezidentiale din toamna acestui an dupa scrutinul pentru Parlamentul European, potrivit Agerpres. Vreau s.

Liviu Dragnea (PSD): Vreau sa o pe felicit pe doamna premier Dancila pentru modul cum rezista la toate aceste atacuri

Liviu Dragnea, presedintele PSD, i-a transmis felicitari premierului Viorica Dancila pentru modul in care rezista la toate atacurile la adresa sa, potrivit Agerpres. Vreau, de asemenea, spre final, sa o.

Liviu Dragnea: De ce ar trebui romanii sa manance produse agroalimentare mai proaste decat cele din Vest? Noi suntem cobaii Europei? Noi suntem poporul pe care ei au hotarat sa faca experimente?

Aflat la Botosani, Liviu Dragnea a vorbit din nou despre dublul standard din Uniunea Europeana privind produsele alimentare. Liderul PSD a declarat ca romanii nu trebuie sa manance produse agroalimentare mai.

Liviu Dragnea: Dezvoltam Romania in mod echilibrat si vrem sa facem viata romanilor mai buna

Vrem sa facem viata romanilor mai buna si dezvoltam Romania in mod echilibrat, a sustinut Liviu Dragnea. Liderul PSD a facut, pe Facebook, un rezumat al intalnirii cu social-democratii si cu simpatizantii.

Liviu Dragnea anunta amenzi pentru firmele care practica dublul standard: La initiativa Mariei Grapini, s-a realizat o dezbatere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vrea ca social-democratii sa depuna in Parlament un proiect de lege impotriva dublei calitati a produselor, care sa prevada inclusiv o amenda de 4% din cifra de.

Liviu Dragnea: Puteam sa stau acasa cu Irina, sa mananc popcorn si sa spun luati direct la SRI, DNA si Cotroceni / Ne luptam cu niste perversi cum aceasta tara nu a avut

Liviu Dragnea a declarat, la Suceava, ca ar fi putut lasa PSD pe mana Cotroceniului, a SRI sau DNA, dar a preferat, in schimb, sa lupte. Iar partidul pe care il conduce a creat Programul National de Dezvoltare.

Liviu Dragnea: Puteam sa stau acasa cu Irina, sa mananc popcorn si sa spun luati direct la SRI, DNA si Cotroceni Ne luptam cu niste perversi cum aceasta tara nu a avut

Liviu Dragnea a declarat, la Suceava, ca ar fi putut lasa PSD pe mana Cotroceniului, a SRI sau DNA, dar a preferat, in schimb, sa lupte. Iar partidul pe care il conduce a creat Programul National de Dezvoltare.

Liviu Dragnea, dupa CEx: Li s-a cerut ministrilor sa treaca la reorganizarea ministerelor, sa fie mai putina sefime in judete

Liviu Dragnea a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca ministrilor li s-a cerut sa reorganizeze ministerele, astfel incat sa existe mai putina sefime in judete. Pentru asta, ei au.

Liviu Dragnea anunta acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodarie din nord-estul tarii

Liviu Dragnea a anuntat, la Botosani, ca Guvernul va aproba curand, prin Ordonanta de Urgenta, un program de sprijin pentru locuitorii din nord-estul tarii, prin acordarea a 20. 000 de lei de gospodarie,.

Eugen Tomac (PMP): Tudorel Toader a fost trimis in Guvern pe post de avocat al lui Liviu Dragnea. Sunt convins ca va ramane ministru pana pe 27 mai (VIDEO)

Tudorel Toader a fost folosit total si a fost trimis in Guvern pe post de avocat al lui Liviu Dragnea, a declarat Eugen Tomac, pentru B1 TV. Presedintele PMP mai crede ca Toader va ramane ministru al Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )