Libnet.ro
UNICEF

18:30

Surse: Tariceanu nu accepta ministru politic la Justitie. Tudorel Toader, bomba cu ceas din coalitie

Adevărul Adevărul,
Surse: Tariceanu nu accepta ministru politic la Justitie. Tudorel Toader, bomba cu ceas din coalitie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, insista ca Tudorel Toader sa ramana ministru al Justitiei, desi Liviu Dragnea vrea sa-l schimbe cu un om de partid. Potrivit unor surse politice, Tariceanu i-a transmis lui Dragnea ca nu va fi de acord cu un ministru politic. continuă pe Adevărul

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide cnd pleaca Toader din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru Hotnews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide nsa cnd pleaca din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

Dragnea il ataca pe Tariceanu pentru ca i-a luat apararea lui Tudorel Toader: Rugamintile noastre nu au fost ascultate. Ministerul Justitiei e asumat de PSD

Liviu Dragnea a avut un atac dur la adresa celor din ALDE, liderul PSD acuzandu-i pe acestia ca ca nu au ascultat rugamintile social-democrate de a nu mai da declaratii referitoare la Tudorel Toader, cel care ocupa un portofoliu asumat de PSD.

Tudorel Toader a propus revocarea procurorului general Augustin Lazar. Raportul integral, publicat de ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. Dupa citirea raportulului a concluzionat ca cere revocarea lui Augustin Lazar. Later edit: Asa cum a promis, ministrul Justitiei a.

Tudorel Toader a propus revocarea procurorului general Augustin Lazar. Raportul integral, publicat de ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. Dupa citirea raportulului a concluzionat ca cere revocarea lui Augustin Lazar. Later edit: Asa cum a promis, ministrul Justitiei a.

Tudorel Toader a finalizat evaluarea lui Augustin Lazar. Cand va prezenta raportul

Soarta procurorului general, Augustin Lazar, se decide chiar in ziua consultarilor de la Cotroceni. Tudorel Toader va anunta miercuri care sunt concluziile evaluarii lui Lazar, la mai bine de doua luni de.

Tudorel Toader si-a luat concediu in plin scandal pe Legile Lustitiei

Ministrul Justitiei si-a luat concediu in plin scandal pe Legile Justitiei si dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia. Toader trebuie sa rezolve prima problema gasita de Comsia de la Venetia,.

Tariceanu nu renunta la Tudorel Toader: Cum raspunde solicitarilor PSD de inlocuire a ministrului Justitiei

Calin Popescu Tariceanu a infirmat marti seara informatiilor aparute pe surse politice conform carora nu mai il mai sprijina pe Tudorel Toader in fruntea Guvernului si este de acord cu schimbarea acestuia.

Remaniere guvernamentala: Tudorel Toader ar fi pierdut si sprijinul lui Tariceanu si va pleca din Guvern. Olguta Vasilescu trece la Dezvoltare in locul lui Paul Stanescu

Se anunta schimbari spectaculoase in Guvern odata cu remanierea guvernamentala anuntata pentru sfarsitul acestei luni! Tudorel Toader ar pierdut si sprijinul lui Tariceanu pentru a ramane ca ministru al.

Motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader

Liberalii au decis luni ca, alaturi de USR, sa depuna la Camera Deputatilor o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au declarat, pentru AGERPRES, surse din PNL. Decizia a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )