Libnet.ro
UNICEF

15:45

Tariceanu, despre tensiunile din coalitie: Eu si Dragnea nu suntem facuti din aceeasi mama (VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu, despre tensiunile din coalitie: Eu si Dragnea nu suntem facuti din aceeasi mama (VIDEO)

Tensiunile din coalitia de guvernare sunt tot mai evitate! Eu si Dragnea nu suntem facuti din aceeasi mama, a replciat agresiv Tariceanu cand a fost intrebat luni despre neintelegerile din interiorul. continuă pe B1

Tariceanu, despre tensiunile intre PSD si ALDE: Nu suntem facuti din aceeasi mama. E firesc sa discutam si ce nu e convenabil

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, faptul ca e normal ca intre PSD si ALDE sa fie diferente de opinii, uneori chiar dispute.

Calin Popescu Tariceanu, catre Liviu Dragnea: Nu suntem facuti din aceeasi mama. E firesc sa avem diferente de opinie

Liderul Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca relatia din coalitie nu e nici mai buna, nici mai putin buna decat era in urma cu cateva zile. Tariceanu a mai spus ca e un lucru normal ca PSD si.

Avem idei diferite. Nu suntem facuti de aceeasi mama

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi ca relatia sa cu liderul PSD, Liviu Dragnea, nu este nici mai buna, nici mai rea decat acum patru - cinci zile si a infirmat zvonurile aparute in presa conform carora coalitia de guvernare nu ar functiona.

Vreau un dialog cu Tariceanu despre recomandarile Venetiei

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a declarat astazi ca vrea sa vada de la presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, disponibilitate pentru dialog pe toate recomandarile Comisiei de la Venetia, in contextul in care acesta a propus partidelor un pact care vizeaza sistemul judiciar din Romania.

Papa Francisc, dupa sangerosul atac impotriva evreilor de la sinagoga din Pittsburgh: Toti suntem cu adevarat raniti de acest ACT INUMAN de VIOLENTA

Papa Francisc a reactionat, duminica, dupa sangerosul atac comis in SUA impotriva evreilor de la sinagoga din Pittsburgh, soldat cu 11 morti. Sfantul Parinte a denuntat atacul drept un act inuman de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )