Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tariceanu: Doresc ca Dragnea sa fie si sa ramana liber; dupa europarlamentare, decidem cum procedam la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Doresc ca Dragnea sa fie si sa ramana liber; dupa europarlamentare, decidem cum procedam la prezidentiale

Liderul ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat, sambata, ca dupa alegerile europarlamentare se va stabili in coalitie modul in care se va merge la prezidentiale, el afirmand ca isi doreste ca liderul. continuă pe Antena3

Dorinta lui Tariceanu, intrebat despre candidatul la alegeri: Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber

Calin Popescu Tariceanu a afirmat, sambata la Iasi, ca isi doreste ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber. El a raspuns astfel dupa ce a fost intrebat daca PSD-ALDE va avea candidat unic, in cazul in care liderul social-democrat ar candida la alegerile prezidentiale.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatul la prezidentiale: Doresc ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber; dupa europarlamentare, decidem cum procedam

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, ca dupa alegerile europarlamentare se va stabili in coalitie modul in care se va merge la prezidentiale, el afirmand ca isi doreste ca liderul PSD Liviu Dragnea 039;039;sa fie si sa ramana liber039;039;.

TARICEANU: imi doresc ca Dragnea sa ramana liber

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat astazi, la Iasi, ca isi doreste ca Liviu Dragnea sa ramana un om liber, urmand ca dupa alegerile europene, PSD si ALDE sa redeschida subiectul candidatului comun la prezidentiale.

Calin Popescu Tariceanu: imi doresc ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, la Iasi, ca isi doreste ca Liviu Dragnea sa ramana un om liber. intrebat, in cadrul unei conferinte de presa daca PSD-ALDE vor avea.

Tariceanu: imi doresc ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber

Presedintele ALDE, Calin-Popescu Tariceanu, a declarat sambata la Iasi ca isi doreste ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa fie si sa ramana liber, motivand ca in nicio tara civilizata cineva care mobilizeaza electoratul la alegeri nu ajunge sa fie condamnat pentru asta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2692 seconds )