Libnet.ro
UNICEF

01:05

VOSGANIAN (ALDE): Ordonanta de Urgenta 114 este o baza serioasa de discutii, susceptibila a fi ameliorata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VOSGANIAN (ALDE): Ordonanta de Urgenta 114 este o baza serioasa de discutii, susceptibila a fi ameliorata

ALDE considera ca Ordonanta de Urgenta 114 este o baza serioasa de discutii si nu merge pe ideea anularii ei, ci a ameliorarii prin discutii cu actorii pietei si cu partenerii din Coalitie, a afirmat, astazi, deputatul ALDE Varujan Vosganian. continuă pe Ziarul Bursa

Se scumpeste curentul de la 1 martie din cauza Ordonantei lacomiei

Ordonanta de Urgenta 114/2018 adoptata de Guvernul PSD-ALDE, cunoscuta si ca Ordonanta lacomiei, va scumpi curentul de la 1 martie. Primele facturi majorate vor fi suportate de consumatori de la 1.

TEODOROVICI: Ordonanta 114 este cel mai curajos act normativ de dupa Revolutie

Ordonanta 114 din 2018, prin care Guvernul le impune bancilor taxa pe lacomie, este cel mai curajos act normativ de dupa Revolutia din 1989 a afirmat, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

UPDATE Teodorovici: OUG 114 este actul normativ cel mai curajos si ndraznet de dupa Revolutie. Sunt multi mascarici platiti din bani publici

Ora Guvernului s-a lasat cu jigniri din partea ministrului finantelor, Eugen Teodorovici, la adresa opozitiei. In plenul Camerei Deputatilor, unde a fost chemat sa dea explicatii cu privire la efectele OUG 114/2018. Astfel referindu-se la membrii opozitiei, in special la cei din USR, a folosit cuvinte ca mascarici sau a nasui, facand referire la Claudiu Nasui.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )