Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liviu Plesoianu, atac la Tariceanu dupa ruptura de PSD: Tupeul incomensurabil, oribil caracter

B1 B1,
Liviu Plesoianu, atac la Tariceanu dupa ruptura de PSD: Tupeul incomensurabil, oribil caracter

Liviu Plesoianu a intervenit in conflictul dintre Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu ca urmare a ruperii coalitiei de guvenare. Desi aflat in conflict cu conducerea PSD, deputatul lanseaza un atac dur. continuă pe B1

Liviu Plesoianu, atac dur la adresa lui Mircea Diaconu: Daca e sustinut de Ponta si i se pare ok, atunci ii urez mult succes

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a avut o prima reactie dupa decizia fostului europarlaemntar Mircea Diaconu pentru a candida la prezidentialele din toamna aceasta, subliniind ca cei doi vad lucrurile complet.

Liviu Plesoianu, atac la Mircea Diaconu: Candidati care se lasa scosi din joben de catre magicienii invartelilor politice

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a lansat, pe Facebook, un atac la adresa lui Mircea Diaconu. Acesta a afirmat ca nu renunta la propria candidatura, chiar daca magicienii invartelilor politice scot din joben.

Liviu Plesoianu, primul atac la adresa lui Mircea Diaconu: Se lasa scos din joben de magicienii invartelilor politice

Liviu Plesoianu, candidat independent la alegerile prezidentiale, a lansat un atac la adresa lui Mircea Diaconu, despre care a spus ca este un candidat care se lasa scos din joben de catre magicienii invartelilor politice. Social-democratul a adaugat ca nimeni nu il poate convinge sa renunte la candidatura sa la prezidentiale.

Liviu Plesoianu, mesaj dur pentru Tariceanu: De fiecare data cand am pus problema suspendarii lui Iohannis, v-ati opus. Oribil caracter, domnule!

Liviu Plesoianu i-a transmis lui Calin Popescu Tariceanu un mesaj dur, dupa ce fostul lider al Senatului i-a spus premierului Dancila ca ti-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge in Parlament ca sa.

Tariceanu, dupa ce ALDE a anuntat ca iese de la guvernare: Consider ca ar trebui sa ne despartim civilizat. il vom sustine pe Mircea Diaconu

Calin Popescu Tariceanu a facut declaratii, dupa iesirea ALDE de la guvernare. Liderul ALDE sustine ca Colegii au luat hotararea de a renunta la continuarea guvernarii alaturi de PSD. Nu este o.

Calin Popescu Tariceanu, dupa ce Ramona Manescu a spus ca nu isi va da demisia de la ministerul de Externe: Cine nu face asta, va suporta consecintele

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre masurile pe care le va lua in cazul ministrilor ALDE care nu isi vor da demisia din Guvern. in spatiul public a aparut informatia ca Ramona Manescu refuza.

Viorica Dancila, dupa CEx PSD: Continuam guvernarea. E o decizie de neinteles din partea ALDE

Viorica Dancila a facutdeclaratii dupa decizia ALDE de a parasi coalitia de guvernare. Premierul sustine ca PSD va continua guvernarea. Am vrut sa discut cu fiecare presedinte de organizatie,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )