Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrii ALDE si-au depus demisiile. Dancila va trimite astazi propunerile de interimari la Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Ministrii ALDE si-au depus demisiile. Dancila va trimite astazi propunerile de interimari la Cotroceni

Ministrii ALDE Viorel Ilie, Gratiela Gavrilescu si Anton Anton au demisionat din functie, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, la finalul primei sedinte de guvern dupa ruperea coalitiei PSD-ALDE. Viorica Dancila ii va trimite in aceasta dupa-amiaza lui Klaus Iohannis propunerile de interimari pentru Energie, Mediu si relatia cu Parlamentul. continuă pe Hotnews

Barbu: Ministrii ALDE Gratiela Gavrilescu, Viorel Ilie si Anton Anton si-au depus demisia

Ministrii ALDE Gratiela Gavrilescu - Mediu, Viorel Ilie - Relatia cu Parlamentul si Anton Anton - En.

Ministrii ALDE, fata in fata cu Viorica Dancila la sedinta de Guvern

Prima sedinta de Guvern dupa decizia ALDE de a iesi de la guvernare are loc in cursul zilei de marti, incepand cu ora 13, 00. Ministrii ALDE urmeaza sa participe la sedinta, dupa care urmeaza sa.

Tariceanu, despre ministrii ALDE care nu vor demisiona: Vor fi exclusi din partid

Ministrii ALDE care vor ramane in Guvern dupa decizia de rupere a coalitiei de guvernare vor suporta consecintele, respectiv excluderea din partid, a avertizat luni Calin Popescu-Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu se retrage de la sefia Senatului. Toti ministrii ALDE vor demisiona marti - SURSE

ALDE se retrage de la Guvernare! Toti ministrii ALDE vor demisiona maine din Guvern, iar la inceputul sesiunii parlamentare, Calin Popescu Tariceanu se va retrage de la sefia Senatului, potrivit unor.

Prima sedinta de Guvern dupa iesirea ALDE de la guvernare are loc astazi

Prima sedinta de Guvern dupa anuntul ALDE ca iese de la guvernare are loc astazi, de la ora 13. Ministrii ALDE ar trebui sa-si anunte demisiile tot astazi. DIntre acestia Ramona Manescu, ministrul Afacerilor Externe, a anuntat ca ramane in Guvern.

VIDEO Ultima sedinta de Guvern cu ministrii ALDE. Dancila: Guvernarea responsabila inseamna actiune, nicidecum fuga de raspundere - UPDATE

Cabinetul Dancila s-a intrunit la aceasta ora in prima sedinta dupa decizia ALDE de a rupe coalitia de guvernare si ultima avandu-i in componenta pe cei 4 ministri ALDE - ministrul de Externe, Ramona Manescu, ministrul Energiei, Anton Anton, Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie. Guvernarea responsabila inseamna actiune, nicidecum fuga de raspundere, a declarat premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei Executivului. Ea a mai sustinut ca aceasta guvernare este una eficienta si au fost luate masuri foarte bune, apreciate atat de cetateni, cat si de mediul de afaceri.

Dancila trimite noile propuneri de ministri la Palatul Cotroceni

Presedintele PSD Viorica Dancila este asteptata sa trimita luni, la Palatul Cotroceni, noile propune.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )