Libnet.ro
UNICEF

16:15

Presedintele Iohannis a semnat eliberarea din functie a ministrilor ALDE

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis a semnat eliberarea din functie a ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind demisia celor trei ministri ai ALDE - Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie - in urma deciziei ALDE de rupere a coalitiei cu PSD si de iesire de la guvernare. Seful statului nu a dat insa un raspuns propunerilor Vioricai Dancila de ministri interimari in locul demisionarilor de la ALDE. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis, declaratii despre criza politica: PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret

Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, ora 18:00, cu privire la criza politica din Romania. Presedintele sustine ca PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret .

Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a ministrilor ALDE

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretelele de eliberare din functie a ministrilor ALDE, a informat Administratia Prezidentiala. Este vorba despreGratiela Gavrilescu.

Haosul continua. Iohannis a semnat demisiile ministrilor ALDE, insa n-a acceptat interimarii propusi de PSD. Ministerele sunt in aer

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberere din functie ale ministrilor ALDE, insa a nu a semnat si propunerile pentru ministrii interimari pe care ii dorea Viorica Dancila.

Iohannis a aprobat demisiile ministrilor ALDE. Niciun raspuns la propunerile lui Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a celor trei ministri ALDE care au demisionat marti, dupa ce formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu a decis sa iasa de la guvernare. Presedintele nu a dat insa un raspuns.

Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE - Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie.

Viorica Dancila: il voi suna pe presedintele Iohannis pentru a vedea ce crede despre activitatea Guvernului Cum explica premierul numarul ministrilor schimbati si ce spune despre strategia viitoare a PSD

Premierul Viorica Dancila a afirmat vineri seara, la Constanta, ca il va suna pe presedintele Iohannis pentru a-l intreba care este opinia luiin ceea ce priveste activitatea guvernamentala. Am sa-.

Ministrul Energiei, Anton Anton, a demisionat din functie

Ministrul Energiei, Anton Anton, membru ALDE, si-a inaintat, luni seara, demisia catre premierul Viorica Dancila, au anuntat reprezentantii biroului de presa al ministerului. Calin Popescu-Tariceanu.

ALDE, oficial in afara Guvernului: Klaus Iohannis a semnat decretele privind demisia ministrilor Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie

Presedintele Klaus Ioahnnis a semnat vineri decretele prin care ia act de demisia din functie a celor trei ministri ALDE: Gratierala Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele prin care ia act de demisiile ministrilor AL.

Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate pentru esecul acestei guvernari

Klaus Iohannis a sustinuto declaratie de presa, la Palatul Cotroceni cu privire la criza politica din Romania. Presedintele sustine ca PSD-ALDE trateaza romanii cu dispret si respinge remanierea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )