Libnet.ro
UNICEF

19:30

Serban Nicolae: Miercuri dam votul in Parlament pe aceasta remaniere care sa insemne si restructurarea Guvernului

Adevărul Adevărul,
Serban Nicolae: Miercuri dam votul in Parlament pe aceasta remaniere care sa insemne si restructurarea Guvernului

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, la Romania TV, ca luni a avut loc o sedinta a coalitiei in care s-a decis ca miercuri sa fie dat votul in Parlament pe restructurarea Guvernului. continuă pe Adevărul

Serban Nicolae: Sunt categoric mai legat de Ion Iliescu decat de Liviu Dragnea

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, intr-o emisiune la Digi24, ca, in ceea ce priveste cariera si inceputurile sale in politica, se simte categoric mai legat de fostul presedinte Ion Iliescu si fostul premier Adrian Nastase decat de actualul presedinte al partidului, Liviu Dragnea.

Serban Nicolae (PSD): Uitati-va ce se intampla in vestul Europei, unde intr-adevar e coruptie de miliarde, aia e coruptia, nu dosarul lui Dragnea cu DGASPC Teleorman

Senatorul social-democrat Serban Nicolae sustine ca adevarata coruptie se afla in vestul Europei, precum si ca Directia Nationala Anticoruptie lucreaza la multe dosare neimportante, oferind drept.

Serban Nicolae: Un candidat PSD are mari sanse sa fie presedinte

Eu cred ca un candidat PSD are mari sanse sa castige functia de presedinte al Romaniei, considera Serban Nicolae. Cred ca PSD nu poate sa-si permita sa nu aiba candidat propriu la alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )