Libnet.ro
UNICEF

23:30

UPDATE Sedinta de urgenta a Coalitiei, dupa ce Iohannis a refuzat noii ministri / PSD amana restructurarea si ia in calcul varianta interimarilor - numele vehiculate (surse)

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Sedinta de urgenta a Coalitiei, dupa ce Iohannis a refuzat noii ministri / PSD amana restructurarea si ia in calcul varianta interimarilor - numele vehiculate (surse)

Liderii Coalitiei se stang in biroul lui Liviu Dragnea, pentru a discuta planul PSD-ALDE dupa refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministri propusi de PSD-ALDE. Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida. continuă pe Hotnews

UPDATE Sedinta de urgenta a Coalitiei, dupa ce Iohannis a refuzat noii ministri / PSD amana restructurarea

Liderii Coalitiei s-au intalnit in biroul lui Liviu Dragnea, pentru a discuta planul PSD-ALDE dupa refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministri propusi de PSD-ALDE. Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida.

Sedinta de urgenta a Coalitiei, dupa ce Iohannis a anuntat ca refuza noii ministri

Liderii Coalitiei se stang in biroul lui Liviu Dragnea, pentru a discuta planul PSD-ALDE dupa refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministri propusi de PSD-ALDE. Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida.

UPDATE Sedinta de urgenta la PSD dupa anuntul lui Iohannis: ce s-a decis in biroul lui Dragnea

Social-democratii au strans randurile dupa anuntul presedintelui Iohannis, care a refuzat sa accepte noile propuneri de ministri. ACTUALIZARE: PSD a facut un pas inapoi si a renuntat la restructurarea guvernamentala, pentru ca premierul Dancila nu ar fi fost de acord. Astfel, se merge pe varianta unor ministri interimari la conducerea portofoliilor remaniate. Premierul Viorica Dancila [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )