Libnet.ro
UNICEF

10:45

Viorica Dancila nu s-a prezentat la sedinta coalitiei. SURSE: ALDE ar urma sa decida daca ramane la guvernare

B1 B1,
Viorica Dancila nu s-a prezentat la sedinta coalitiei. SURSE: ALDE ar urma sa decida daca ramane la guvernare

Viorica Dancila nu a fost prezenta, luni, la sedinta coalitiei, organizata la Vila Lac 1. Liderul PSD trebuia sa discute cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu si mai multi lideri ai. continuă pe B1

Fifor despre sedinta coalitiei PSD-ALDE: Ne-am asumat un program de guvernare

PSD si ALDE si-au asumat impreuna un program de guvernare, iar cele doua formatiuni sunt hotarate sa.

Viorica Dancila: Daca ALDE va pleca din coalitie, voi cauta voturi in Parlament pentru a avea voturile necesare guvernarii

Premierul Viorica Dancila e convinsa ca formula PSD-ALDE va rezista la guvernare. Seful PSD si al Guvernului a spus duminica seara la Antena 3 ca nu intelege supararea lui Tariceanu si promite ca va ajusta.

ALDE, mesaj transant pentru Viorica Dancila

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a afirmat luni ca premierul Viorica Dancila a absentat de la intalnirea coalitiei de guvernare si a precizat ca ALDE asteapta ca prim-ministrul sa prezinte.

Cum baga Victor Ponta zazanie in coalitia PSD-ALDE. Oamenii lui Tariceanu, tot mai nemultumiti de Viorica Dancila

Detaliile date de Victor Ponta despre negocierile intre PSD si Pro Romania pentru cooptarea ultimilor la guvernare au dus la nemultumiri in interiorul coalitiei aflate la Putere, Viorica Dancila fiind acuzata de dublu limbaj.

Viorica Dancila, intrevedere cu viitorul presedinte al Comisiei Europene, la Bruxelles, la o zi dupa ce a absentat la sedinta cu Tariceanu

Viorica Dancila va avea, marti, o intrevedere cu Ursula von der Leyen, viitorul presedinte al Comisiei Europene, la Bruxelles, anunta Guvernul.

Viorica Dancila spune ca saptamana viitoare ii trimite presedintelui propunerile de ministri pentru posturile vacante

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, intr-o conferinta la Iasi, ca nominalizarile pentru functiile de vicepremier si de ministri care sunt vacante vor fi discutate intr-o sedinta a Comitetului Executiv National si ca vor fi trimise saptamana viitoare presedintelui Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi: PSD atata stie sa ne tina in saracie

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata cu proteste, vineri dimineata, la Iasi, unde urmeaza sa participe la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor, scrie.

Viorica Dancila intampinata de protestatari la Iasi

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata de protestatari, vineri, la Iasi, unde participa la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor.

VIDEO. Viorica Dancila, intampinata de protestatari la Iasi. Oamenii au scandat Hotilor, hotilor, La puscarie cu voi

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a fost intampinata cu proteste, vineri dimineata, la Iasi, unde urmeaza sa participe la sedinta Comitetului Executiv Judetean al social-democratilor, informeaza Agerpres.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )