Libnet.ro
UNICEF

16:15

Codrin Stefanescu: Dragnea nu va participa la sedinta de marti a PSD. De ce va lipsi seful partidului

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu: Dragnea nu va participa la sedinta de marti a PSD. De ce va lipsi seful partidului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu va participa la sedinta de marti a PSD, unde se va decide noul premier, a anuntat luni, la Antena 3, Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu, inainte de sedinta conducerii PSD: Azi e obligatoriu sa gasim solutia finala / Majoritatea isi asuma ce voteaza si minoritatea isi asuma ca majoritatea a decis

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni, la intrarea in sediul partidului, ca este nevoie de gasirea unei solutii de compromis, avertizand insa ca orice decizie care se ia va fi o decizie pe care o asumam cu totii si majoritatea o va impune.

Codrin Stefanescu: Luni are loc sedinta CEX. Conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si considerat unul dintre loialii lui Liviu Dragnea, a anuntat pentru DCNews. ro ca luni va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD. Stefanescu a cerut ca toate lucrurile, trebuie sa ramana asa cum sunt: conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba, sa ramana in grafic cu programul de guvernare, sefii din teritoriu sa promoveze masurile partidului.

Fostul premier Victor Ponta ii da replica lui Codrin Stefanescu: Cand preiei functia de presedinte al PSD, preiei si bufonul regelui. Rau este cand bufonul vorbeste in locul presedintelui

Fostul premier Victor Ponta i-a dat replica lui Codrin Stefanescu dupa ce acesta l-a acuzat pe Ponta ca este dracul care si-a bagat coada in PSD. De la Adrian Nastase incoace, cand.

Codrin Stefanescu: E obligatoriu sa gasim solutia finala. Nu ne putem bate joc de acest vot

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu a declarat, luni, ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD nu se va discuta despre demiteri. Nu cred ca vom discuta despre demitere, vom avea o.

Codrin Stefanescu: Si-a bagat dracul coada in PSD. La Grindeanu a fost Ponta, acum dracul nu a fost identificat /Vom detensiona toata aceasta situatie luni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, spune ca era nevoie de convocarea unei sedinte-fulger a CEx pentru reglarea problemelor din partid, care s-au amplificat in ultima perioada si au facut ca PSD sa ajunga pe toate paginile ziarelor, inclusiv in afara tarii, noteaza news. ro. El a spus ca si-a bagat dracul coada in PSD, iar daca in cazul lui Sorin Grindeanu a fost identificat, fiind Victor Ponta, acum dracul nu a fost identificat si, probabil, este din afara partidului. Tudose nu e Grindeanu, vom detensiona toata aceasta situatie luni, a sustinut Stefanescu.

Codrin Stefanescu: Si-a bagat dracul coada in PSD. La Grindeanu a fost Ponta, acum dracul nu a fost identificat

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, spune ca era nevoie de convocarea unei sedinte-fulger a CEx pentru reglarea problemelor din partid, care s-au amplificat in ultima perioada si au facut ca PSD sa ajunga pe toate paginile ziarelor, inclusiv in afara tarii.

Codrin Stefanescu: Si-a bagat dracul coada in PSD. Este unul din exteriorul partidului

Codrin Stefanescu a comentat in emisiunea Descoperiti situatia tensionata din interiorul PSD. Secretarul general-adjunct al PSD a comentat ca dracul si-a bagat coada in.

Victor Ponta, atac la rupere la Codrin Stefanescu: Un bufon al lui Vadim Tudor. O caricatura a fostului PRM

La scurt timpul dupa ce secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat ca si-a bagat dracul coada in PSD, iar daca in cazul lui Sorin Grindeanu a fost identificat, fiind Victor.

Ponta rade de neuronul lui Codrin Stefanescu: Daca asa crede el, e bine... (VIDEO)

Liviu Dragnea si Mihai Tudose ar face bine sa-si rezolve problemele luni, in Comitetul Executiv National, ca sa stim si noi sigur cine conduce Romania, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV. in.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, cu primarii si liderii PSD Vaslui, in cadrul turneului in Moldova. Referitor la criza din PSD, Dragnea a declarat la intalnirea cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )