Libnet.ro
UNICEF

16:15

Codrin Stefanescu, dupa demisia lui Tudose din PSD: A plecat la un partidulet foarte mic. Asa ne rasplateste pentru ca l-am sprijinit sa devina parlamentar, ministru si premier

Hotnews Hotnews,
 Codrin Stefanescu, dupa demisia lui Tudose din PSD: A plecat la un partidulet foarte mic. Asa ne rasplateste pentru ca l-am sprijinit sa devina parlamentar, ministru si premier

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, spune ca liderii partidului se asteptau la demisia lui Mihai Tudose, care a plecat la un partidulet foarte mic, al carui conducator, la randul lui, a tradat partidul. continuă pe Hotnews

Reactia lui Ponta, dupa demisia lui Mihai Tudose din PSD

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Citeste si: Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD La scur timp.

Prima reactie de la varful PSD dupa demisia lui Tudose

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti ca era de asteptat ca fostul premier Mihai Tudose sa demisioneze din partid si sa se inscrie in Pro Romania. Era de asteptat. Sunt convins.

Victor Ponta, mesaj pentru PSD dupa demisia lui Mihai Tudose: Ati ramas cu Dancila si Valcov! Treziti-va!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat marti ca a demisionat din PSD pentru a se alatura formatiunii lui Victor Ponta, ProRomania. intr-un mesaj postat pe Facebook, la scurt timp dupa anuntul lui Tudose, Ponta le.

Ponta, dupa plecarea lui Tudose din PSD: Afost dat jos din functie pentru ca nu a ascultat de ordinele lui Dragnea de jefuire a economiei

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca Mihai Tudose, politician care a demisionat din PSD si s-a inscris in Pro Romania, a ales sa plece din formatiunea social-democrata in urma jocurilor interne facute de Liviu Dragnea, cel care l-a dat jos si din functia de premier pentru ca nu ar fi vrut sa jefuiasca economia.

Ponta, mesaj catre PSD-isti dupa venirea lui Tudose la Pro Romnia: Ati ramas cu Dancila si Vlcov! Treziti-va!

Victor Ponta sustine ca plecarea lui Mihai Tudose din PSD este un avertisment pentru cei care stau cu capul plecat in fata lui Dragnea, Valcov, Codrin si alti indivizi de teapa lor si ii indeamna pe social-democrati sa se trezeasca.

Codrin Stefanescu isi pierde rabdarea cu ministrul Justitiei: Noi, cei din PSD, asteptam ca domnul Tudorel Toader sa faca TREI PASI MARI

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, i-a transmis, luni seara, ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca social-democratii asteapta ca el sa faca trei pasi mari. Astfel, Stefanescu.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD: Sunt presedintele ALDE

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a avut nicio reactie pana in momentul.

Radu Banciu: De fiecare data cand aparea, Mihai Tudose parea ca este ridicat dintr-o remorca cu sfecla furajera care il aducea dupa munca, seara, acasa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emsiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Mihai Tudose din PSD, fostul premier alaturandu-se formatiunii Pro Romania, condusa de Victor Ponta.

Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se muta la partidul lui Ponta: Nu se mai poate!

Mihai Tudose si-a anuntat marti demisia din PSD si inscrierea in partidul infiintat de Victor Ponta, afirmand ca si-a pierdut orice speranta ca lucrurile se vor indrepta.

Mihai Tudose a demisionat din PSD si a trecut la Ponta. Dezbaterile trebuiau sa fie despre o Justitie corecta si pentru oameni, nu doar pentru unii oameni

Fostul premier Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se va inscrie in Pro Romania, formatiune condusa de un alt fost premier PSD: Victor Ponta. Mihai Tudose a fost unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )