Libnet.ro
UNICEF

16:15

Codrin Stefanescu: Nu o excludem pe Firea; daca vrea sa plece, si pune mandatul pe masa / Gabriela Firea, mesaj pe Facebook dupa CEx PSD: Uneori trebuie sa faci un pas n spate ca sa-i salvezi pe altii

Hotnews Hotnews,
 Codrin Stefanescu: Nu o excludem pe Firea; daca vrea sa plece, si pune mandatul pe masa / Gabriela Firea, mesaj pe Facebook dupa CEx PSD: Uneori trebuie sa faci un pas n spate ca sa-i salvezi pe altii

Primarul Capitalei Gabriela Firea nu va fi exclusa din PSD, iar daca vrea sa plece din partid, trebuie sa isi dea demisia si va pierde mandatul, a declarat duminica, intr-o interventie la Antena 3, dupa sedinta CEx a PSD, secretarul general al partidului, Codrin Stefanescu. De cealalta parte, Gabriela Firea a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o fotografie insotita de un mesaj care, potrivit postarii, are legatura cu ce se intampla in aceste zile, si anume ca uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa-i salvezi pe altii. continuă pe Hotnews

CODRIN STEFANESCU DUPA CEXN AL PSD: Nu o excludem pe Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu va fi exclusa din PSD iar daca vrea sa plece din partid, trebuie sa isi dea demisia si va pierde mandatul, a declarat astazi, dupa sedinta Comitetului Executiv National CExN), secretarul general al partidului, Codrin Stefanescu.

Codrin Stefanescu, mesaj transant: Doamna Firea vrea sa fie exclusa din partid. Nu o dam afara

Codrin Stefanescu a anuntat duminica la Antena 3 ca PSD nu o exclude pe Gabriela Firea. Doamna Firea vrea sa fie exclusa din partid si vad ca tine cu tot dinadinsul sa gaseasca motive sa-i enerveze.

Codrin Stefanescu, despre o candidatura a lui Dragnea la prezidentiale: Pe 15, 20 februarie decidem. Vedem ce analiza iese

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat, intrebat fiind daca liderul partidului, Liviu Dragnea, va face la CEx-ul PSD de duminica un anunt legat de o candidatura la prezidentiale, ca pe 15 sau 20 februarie va fi luata o decizie in urma analizei interne, scrie Mediafax.

Codrin Stefanescu, despre plecarile din PSD: Vom face si noi n aceste zile un transfer de alti parlamentari

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat sambata, la un post TV, referitor la demisiile din aceasta saptamana, ca formatiunea urmeaza sa faca in urmatoarele zile un transfer de alti parlamentari, precizand ca aceste plecari nu au cum sa ingenuncheze un partid care este al romanilor.

Codrin Stefanescu, REPLICA DURA la plecarile din PSD: Noi deja ne pregatim sa primim in randul nostru intre 8 si 11 parlamentari din alte partide

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza dur dupa ce deputatele Corina Bogaciu si Oana Vladuca au plecat din partid pentru a se alatura formatiunii lui Victor Ponta, Pro Romania.

Prima reactie din PSD dupa ce Armata a ramas fara sef.Codrin Stefanescu: Nu este singurul caz in care Klaus Iohannis a incalcat Constitutia

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat, joi, ca decizia Curtii de Apel Bucuresti CAB) de a suspenda decretul de prelungire a mandatului sefului SMAp reprezinta un lucru firesc. E un lucru.

Firea: Daca ramane in aceasta forma bugetul de stat, noi vom contesta la Curtea Constitutionala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata, ca va contesta la Curtea Constitutionala Proiectul Legii Bugetului, daca acesta va ramane in forma sa actuala.

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, l vom contesta la CCR. ncalca legi, inclusiv Constitutia

Primarul general Gabriela Firea a declarat sambata seara, la Romania TV, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fonduri, proiectul pe 2019 va fi contestat atat la CCR cat si in contencios deoarece, potrivit edilului, sunt incalcate multe legi, inclusiv Constitutia.

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, il vom contesta la CCR. incalca multe legi

Gabriela Firea a declarat, sambata, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fondurile, proiectul pe 2019 va fi contestat la CCR si in contencios de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )