Libnet.ro
UNICEF

21:00

Codrin Stefanescu: Luni are loc sedinta CEX. Conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba

Hotnews Hotnews,
 Codrin Stefanescu: Luni are loc sedinta CEX. Conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si considerat unul dintre loialii lui Liviu Dragnea, a anuntat pentru DCNews. ro ca luni va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD. Stefanescu a cerut ca toate lucrurile, trebuie sa ramana asa cum sunt: conducerea partidului sa ramana cea care este, guvernul sa-si faca treaba, sa ramana in grafic cu programul de guvernare, sefii din teritoriu sa promoveze masurile partidului. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu, reactie in SCANDALUL momentului. Ce spune despre DEMISIA lui Carmen Dan

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza si el in scandalul iscat pe tema demisiei/demiterii ministrului de Interne, Carmen Dan. Codrin Stefanescu a declarat, la RFI, ca.

Codrin Stefanescu: Si-a bagat dracul coada in PSD. Este unul din exteriorul partidului

Codrin Stefanescu a comentat in emisiunea Descoperiti situatia tensionata din interiorul PSD. Secretarul general-adjunct al PSD a comentat ca dracul si-a bagat coada in.

Codrin Stefanescu, atac fara precedent la adresa lui Ponta: L-am avut pe dracu presedinte de partid

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a avut un atac foarte dur la adresa lui Victor Ponta, fost premier si presedinte al formatiunii, sustinand ca acesta a lucrat de la bun inceput impotriva partidului.

Codrin Stefanescu: Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze. Sunt necesare lamuriri foarte urgente din partea premierului si a ministrului de Interne

Ministrul Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze, a declarat, la RFI, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. El considera ca premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne trebuie sa discute urgent si sa prezinte un plan de masuri, dupa cazul politistului suspectat de pedofilie.

Codrin Stefanescu: Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze

Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze din Guvern. O spune la RFI secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. El considera ca premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne trebuie sa discute 65506;urgent65506; si sa prezinte un plan de masuri, dupa cazul politistului suspectat de pedofilie.

Codrin Stefanescu, despre o posibila inlocuire a lui Mihai Tudose din fruntea Executivului

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD a discutat despre conflictele interne din partid, despre relatia Dragnea - Tudose si despre o posibila demisie a premierului. Momentan nu i-a cerut.

Politic Show: Ce baroni PSD grabesc sfarsitul lui Dragnea. Surse: Tudose si Codrin Stefanescu cer demisia lui Mihai Fifor; De ce ministrul Carmen Dan trebuie sa-si dea demisia de indata

Baronii il parasesc pe Dragnea, Tariceanu il sprijina. Prima etapa a confruntarii dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose, o sedinta a CEx de patru ore, desfasurata luni, s-a incheiat fara o decizie. Insa, in premiera. remierul Mihai Tudose, noi discutii cu mai multi lideri PSD, la Guvern. Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, potrivit unor surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )