Libnet.ro
UNICEF

09:15

Codrin Stefanescu: Membrii PSD si-ar dori ca Liviu Dragnea sa fie candidatul la prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu: Membrii PSD si-ar dori ca Liviu Dragnea sa fie candidatul la prezidentiale

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, joi seara, la Antena 3, membrii PSD si-ar dori ca Liviu Dragnea sa fie candidatul la prezidentiale, dar ca decizia se va lua dupa 15 februarie. continuă pe Adevărul

Un lider PSD anunta cine va fi candidatul partidului la prezidentiale. Replica lui Codrin Stefanescu

PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidentiale, anunta Danut Cristescu, presedintele Consiliului Judetean Teleorman. Candidatul PSD va fi chiar Liviu Dragnea, a declarat Cristescu, intr-un interviu.

Codrin Stefanescu, despre europarlamentarii PSD: Daciana Sarbu a fost un accident ca era sotia lui Ponta, Catalin Ivan a fost un mega accident

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, catalogheaza drept accident plasarea pe listele PSD a Dacianei Sarbu si a lui Catalin Ivan la alegerile europarlamentare trecute, el spunand ca astfel de accidente nu se vor repeta la scrutinul din acest an.

Codrin Stefanescu face un anunt de ultim-moment despre candidatul PSD la prezidentiale

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, a declarat, marti seara, ca pe 15 februarie va fi finalizata analiza realizata in teritoriu referitoare la cea mai potrivita varianta pentru candidatul la.

Codrin Stefanescu, huiduit de 3 ori in 4 zile. Cum l-au primit brasovenii pe liderul PSD (VIDEO)

Codrin Stefanescu, secretar general al PSD, si Marius Dunca, fost ministru al Sportului, au fost huiduiti, marti, la Brasov, inaintea unei conferinte de presa. Rusine sa va fie si Hotii au.

PSD nu renunta la amnistie si gratiere. Codrin Stefanescu: E o discutie foarte serioasa in partid

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat luni, ca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala va exista cat de curand si ca social-democratii nu au renuntat nici la amnistie si gratiere, potrivit Agerpres.

Codrin Stefanescu: Nu am renuntat la amnistie si gratiere, nu vom ceda nici macar un milimetru. Vom avea si cateva surprize in luna februarie

Codrin Stefanescu a declarat ca social-democratii discuta in continuare despre amnistie si gratiere. Secretarul general al PSD a mai spus ca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a.

Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea, huiduiti si injurati la Sibiu (VIDEO)

Liderii PSD Eugen Nicolicea si Codrin Stefanescu au fost huiduiti in plina strada, la Sibiu. De acelasi tratament a avut parte si ministrul Turismului, Bogdan Trif, care se afla alaturi de.

Jignesti un politician? Faci puscarie! - Propunerea liderilor PSD Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea

Insulta si calomnia ar putea redeveni fapte penale. Liderii PSD Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea vor sa modifice Codul Penal, astfel incat cei care jignesc un politician sau un judecator sa poata fi.

Codrin Stefanescu, despre candidatulPSD la prezidentiale:in 15 februarie vom avea rezultatele analizei

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti seara, la Brasov, ca in 15 februarie se finalizeaza analiza realizata in teritoriu referitoare la cea mai buna varianta pentru candidatul la.

CODRIN STEFANESCU, DESPRE VIITORII EUROPARLAMENTARI: Vom avea cadre, unul si unul

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat astazi, la Sibiu, ca partidul se afla in campanie electorala si ca primele discutii despre alegerile europarlamentare si posibilii nominalizati vor incepe in 15 februarie, la sediul central al partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )