Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Ce le-a propus Codrin Stefanescu pesedistilor in sedinta maraton in care cei trei ministri si-au dat demisia

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV Ce le-a propus Codrin Stefanescu pesedistilor in sedinta maraton in care cei trei ministri si-au dat demisia

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, le-a propus liderilor din partid, la sedinta de joia trecuta, in care se discuta despre demisia celor trei ministri, sa se intalneasca la un sprit ca in vremurile bune la Belina, locul care face obiectul anchetei DNA, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Contactat de HotNews. ro, Stefanescu a spus ca le-a propus liderilor PSD sa se intalneasca la un sprit, ca baietii in judetele cu baroni puternici, pentru a discuta problemele interne, dar a negat ca ar fi fost vorba de Belina. continuă pe Hotnews

Noi dezvaluiri din sedinta PSD: Unde le-a propus Codrin Stefanescu liderilor partidului sa se intalneasca la un sprit

La aproape o saptamana de la controversata sedinta a PSD in care s-a discutat despre remanierea guvernului, apar in continuare dezvaluiri din spatele usilor inchise. Potrivit unor surse po.

VIDEO Limbaj de mahala in PSD. Codrin Stefanescu: Efectiv ma doare in c... de ce spune Victor Ponta

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a emis un comentariu suburban la adresa lui Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la Antena 3. Ponta scrisese pe Facebook ca Daddy Dragnea se salveaza intotdeauna doar pe el, cu trimitere la faptul ca liderul PSD a acceptat remanierea lui Sevil Shhaideh, unul dintre oamenii sai de incredere.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )