Libnet.ro
UNICEF

11:15

Fostul premier Victor Ponta ii da replica lui Codrin Stefanescu: Cand preiei functia de presedinte al PSD, preiei si bufonul regelui. Rau este cand bufonul vorbeste in locul presedintelui

Antena3 Antena3,
Fostul premier Victor Ponta ii da replica lui Codrin Stefanescu: Cand preiei functia de presedinte al PSD, preiei si bufonul regelui. Rau este cand bufonul vorbeste in locul presedintelui

Fostul premier Victor Ponta i-a dat replica lui Codrin Stefanescu dupa ce acesta l-a acuzat pe Ponta ca este dracul care si-a bagat coada in PSD. De la Adrian Nastase incoace, cand. continuă pe Antena3

Victor Ponta, atac la rupere la Codrin Stefanescu: Un bufon al lui Vadim Tudor. O caricatura a fostului PRM

La scurt timpul dupa ce secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat ca si-a bagat dracul coada in PSD, iar daca in cazul lui Sorin Grindeanu a fost identificat, fiind Victor.

Victor Ponta, reactie DURA in scandalul din PSD. Cum ii desfiinteaza fostul premier pe Dragnea si pe traseistii impostori din partid

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza in scandalul care zguduie PSD, lansand un atac extrem de virulent la adresa actualei conduceri a partidului. El spune ca a ajuns sa se uite cu mare.

PONTA A PRIMIT CETATENIA SARBA. Ce spune fostul premier

Fostul premier Victor Ponta a primit cetatenie sarba, a anuntat joi presa din tara vecina. Ponta a clarificat situatia, precizand ca este consilierul onorific al presedintelui Serbiei, Aleksandar.

Presa din Serbia sustine ca Ponta a primit cetatenie sarba. Ce spune fostul premier

Fostul premier Victor Ponta a primit cetatenie sarba, a anuntat joi presa din tara vecina. Ponta a clarificat situatia, precizand ca este consilierul onorific al presedintelui Serbiei, Aleksandar.

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan.

Victor Ponta spune ca ultima oara a vorbit cu Sebastian Ghita la telefon in noiembrie

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminica la Antena 3 ca a vorbit la telefon cu Sebastian Ghita anul trecut, cu ocazia zilei de nastere a acestuia, scrie Agerpres.

Reactia lui Victor Ponta cu privire la scandalul din PSD: Ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti impostori

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, unde se declara dezamagit de conducerea PSD. 'Am intrat in PSD-ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul.

Codrin Stefanescu, atac fara precedent la adresa lui Ponta: L-am avut pe dracu presedinte de partid

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a avut un atac foarte dur la adresa lui Victor Ponta, fost premier si presedinte al formatiunii, sustinand ca acesta a lucrat de la bun inceput impotriva partidului.

Codrin Stefanescu: Si-a bagat dracul coada in PSD. La Grindeanu a fost Ponta, acum dracul nu a fost identificat /Vom detensiona toata aceasta situatie luni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, spune ca era nevoie de convocarea unei sedinte-fulger a CEx pentru reglarea problemelor din partid, care s-au amplificat in ultima perioada si au facut ca PSD sa ajunga pe toate paginile ziarelor, inclusiv in afara tarii, noteaza news. ro. El a spus ca si-a bagat dracul coada in PSD, iar daca in cazul lui Sorin Grindeanu a fost identificat, fiind Victor Ponta, acum dracul nu a fost identificat si, probabil, este din afara partidului. Tudose nu e Grindeanu, vom detensiona toata aceasta situatie luni, a sustinut Stefanescu.

Codrin Stefanescu: Si-a bagat dracul coada in PSD. La Grindeanu a fost Ponta, acum dracul nu a fost identificat

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, spune ca era nevoie de convocarea unei sedinte-fulger a CEx pentru reglarea problemelor din partid, care s-au amplificat in ultima perioada si au facut ca PSD sa ajunga pe toate paginile ziarelor, inclusiv in afara tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )