Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liviu Dragnea si-a amenintat criticii cu excluderea din partid. Codrin Stefanescu: Ma astept la absolut orice

B1 B1,
Liviu Dragnea si-a amenintat criticii cu excluderea din partid. Codrin Stefanescu: Ma astept la absolut orice

Congresul PSD a agitat din nou spiritele in interiorul PSD. Mai multe voci critice au contestat vehement felul in care s-au organizat alegerile pentru functiile din conducere, iar acum cei care l-au contestat pe. continuă pe B1

Liviu Dragnea, avertisment catre noii sefi din PSD: Oamenii nu sunt interesati care e mai vocal

Noua conducere a Partidului Social Democrat, validata la Congresul din 10 martie, s-a reunit luni in primul Birou Permanent National, in prezenta presedintelui Liviu Dragnea, a presedintelui executiv Viorica.

Liviu Dragnea, atac la adresa contestatarilor din PSD: Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea partidului(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca va incerca s-si convinga colegii ca toate candidaturile sa fie luate in considerare. Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea.

Banicioiu:Am inteles ca Liviu Dragnea sustine toti membrii onesti de partid, eu sunt un membru onest de partid

Social-democratul Nicolae Banicioiu, care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, a declarat vineri ca este un membru onest de partid, adaugand ca spera sa fie sustinut de Liviu Dragnea, informeaza Agerpres.

Reactia lui Liviu Dragnea dupa protestele de la Sala Palatului, din timpul Congresului PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca nu a auzit protestele care au avut loc sambata la Sala Palatului, in paralel cu Congresul extraordinar al PSD. Nu am vazut protestele, nici nu le-am auzit. Eram.

Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid. Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

CexN PSD a aprobat astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

ACTUALIZARE 13:30 Dragnea: Cei care si-au exprimat dorinta sa candideze la Congresul PSD vor fi trecuti pe buletinele de vot Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze la Congresul PSD vor fi trecuti pe buletinele de vot, a anuntat vineri presedintele PSD, Liviu Dragnea. ------- *ACTUALIZARE 11:30 Liviu Dragnea: Voi propune in CEx sa validam si un dosar gol, sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea PSD ------- Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

Cu ce se ocupa iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a atras toate privirile la Congresul PSD care a avut loc sambata, cu atat mai mult cu cat a stat in primul rand, intre doua doamne cu greutate in partid, si chiar pe lo.

Liviu Dragnea, PRIMELE DECLARATII dupa rezultatul votului din Congres: Ce le-a transmis noilor lideri ai PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat sambata seara, dupa anuntarea rezultatelor votului de la Congresul PSD, ca noii lideri ai formatiunii trebuie sa munceasca mai mult pentru partid. Aceste functii pe care.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze, vor candida. Pe cine sustine pentru functia de presedinte al Consiliului National(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vineri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD ca au fost aprobate toate candidaturile celor care au vrut sa se incrie pentru ocuparea functiilor din partid in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )