Libnet.ro
UNICEF

10:15

Primele declaratii din PSD, dupa declaratiile presedintelui Iohannis: ,,Nu suntem dispusi sa schimbam Guvernul in ansamblu sub nici o forma

Antena3 Antena3,
Primele declaratii din PSD, dupa declaratiile presedintelui Iohannis: ,,Nu suntem dispusi sa schimbam Guvernul in ansamblu sub nici o forma

Primele reactii din PSD dupa declaratiile presedintelui Iohannis nu au intarziat sa apara. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a spus ca vizita la care au participat cei doi lideri. continuă pe Antena3

Iohannis intervine in scandalul din PSD. Purtatorul de cuvant al presedintelui, declaratii de presa la ora 13.00

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi, va sustine, la ora 13:00, o declaratie de presa. Reactia Cotroceniului vine in contextul in care premierul Mihai Tudose a anuntat ca va remania zilele acestea ministrii cu probleme penale.

Sotia lui Harvey Weinstein a oferit primele declaratii: ce decizie importanta a luat designerul de moda

Sotia lui Harvey Weinstein 65 de ani), designerul Georgina Chapman 41 de ani), a facut primele declaratii dupa ce producatorul de film a fost acuzat ca a violat si a hartuit sexual mai multe femei din industrie.

C.T. Popescu analizeaza criza din PSD. Ce mesaj dur a transmis Tudose, mergand la Iohannis

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus, despre criza din PSD, ca premierul Tudose a transmis un mesaj clar, mergand la presedinte, si anume ca el nu se supune sefului partidului, pentru ca nu este.

VIDEO Liviu Dragnea si Mihai Tudose, conferinta de presa la PSD, dupa sedinta conducerii/ Dragnea: este o suparare foarte mare a tuturor, dar Sevil si Rovana si-au mentinut demisia. Nu mai pot duce presiunea. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia / PSD-ul

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sustin o conferinta comuna de presa la sediul PSD, dupa sedinta maraton a Comitetului Executiv National in care s-au decis remanierile din Guvern. Cele doua colege si-au mentinut decizia de a demisiona desi noi le-am cerut sa renunte. Sevil Shhaideh a zis ca ea si familia ei nu mai poate duce aceasta presiune infernala. Rovana este in aceeasi situatie. Si Razvan Cuc si-a prezentat demisia. E un tanar extraordinar. PSD-ul a trecut in aceasta seara printr-o cumpana. O destabilizare a PSD, cel mai mare partid al tarii, asa cum se incearca, ar putea duce si la destabilizarea Romaniei. Ceea ce s-a intamplat insa in aceste zile nu mai trebuie sa se repete, a declarat Dragnea.

Numarul 2 din PSD anunta decizia finala: Va exista o remaniere!

Va exista o remaniere guvernamentala, a anuntat Niculae Badalau, numarul 2 in PSD, dupa o discutie a liderilor partidului la sediul din Kiseleff. Presedintele executiv al PSD a amintit ca la.

Victor Ponta, manevra de ultima ora in scandalul din PSD

Fostul premier, exclus din PSD, trage foc dupa foc in directia lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Basescu/ principalul comunicator este un fost PRM-ist care il.

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, alegand sa ramana neafiliat. Reactia social-democratilor sibieni

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferand sa ramana parlamentar neafiliat, scrie Agerpres. Mi-am depus ieri demisia si sunt parlamentar neafiliat.

Radu Tudor, despre situatia din PSD: Nu mai poate continua asa, e un partid complet dezarmonizat

Analistul politic Radu Tudor este de parere ca situatia din PSD nu mai poate continua in acest fel, partidul fiind complet dezarmonizat. intrebat despre prestatia de luni seara a.

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, alegand sa ramana neafiliat

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferand sa ramana parlamentar neafiliat, scrie Agerpres. Mi-am depus ieri demisia si sunt parlamentar neafiliat.

Sibiu: Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din PSD, preferand sa ramana parlamentar neafiliat. Sitterli este la primul mandat de parlamentar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )