Libnet.ro
UNICEF

19:45

PSD anuleaza mitingul de pe 22 mai din Bucuresti. Codrin Stefanescu: Nu am dorit blocarea traficului din Capitala (VIDEO)

B1 B1,
PSD anuleaza mitingul de pe 22 mai din Bucuresti. Codrin Stefanescu: Nu am dorit blocarea traficului din Capitala (VIDEO)

Secretarul general al PSD,Codrin Stefanescu, a declarat, pentru B1 TV, canu se va mai organiza mitingul de pe 22 mai, de la Romexpo, din Capitala. Acesta a spus ca social-democratii nu au. continuă pe B1

PSD anuleaza mitingul electoral din 21 mai, de la Romexpo

Secretarul General al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca PSD a decis sa anuleze mitingul pe care intentiona sa-l organizeze miercurea viitoare la Romexpo, unde social-democratii sperau sa adune peste 150 de mii de oameni.

PSD isi anuleaza mitingul din 22 mai, din Capitala, de la Romexpo

PSD renunta la organizarea unui miting urias in Bucuresti, la Romexpo. Potrivit unei adrese trimise de social-democrati catre Primaria Capitalei, social-demcoratii anunta ca nu vor mai organiza.

PSD pregateste un miting urias la Bucuresti. Codrin Stefanescu da asigura ca nu vor fi incidente: Le stim numerele de la masina, laptele pe care l-au supt

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti seara pentru G4Media ca social-democratii planuiesc ca pe 22 mai sa organizeze un miting urias la Bucuresti la care se asteapta sa vina 120. 000 de persoane. Acesta a dat asigurari ca sustinatorii PSD nu vor face incidente si ca partidul ii cunoaste pe toti.

PSD a anulat marele miting din Bucuresti. Primaria Capitalei confirma

PSD si-a anulat mitingul din Capitala, programat initial miercuri, arata o adresa trimisa de partid catre Primaria Capitalei, obtinuta de Adevarul. Informatia a fost confirmata de viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu.

Boala silentioasa care ucide intr-o secunda: Testari gratuite de Ziua mondiala a hipertensiunii arteriale la Spitalul Coltea din Bucuresti

Ziua mondiala a hipertensiunii arteriale, boala silentioasa care ucide intr-o secunda, este marcata in intreaga lume pe 17 mai. in Bucuresti, de Ziua mondiala a hipertensiunii arteriale te poti testa gratuit si poti afla cum sa previi aceasta afectiune. Testarile gratuite vor avea loc vineri, 17 mai, la Spitalul Coltea din Capitala, intre orele 09. 00 si 17.

PSD nu se lasa: vrea sa incheie campania electorala cu un miting urias la Bucuresti

PSD pregatste, in aceasta perioada, organizarea unui mare miting la Bucuresti, pe 22 mai, la care toti participantii sa fie imbracati in alb. Dupa huiduielile cu care au fost primiti prin tara, social-democratii vor sa organizeze un miting urias la Bucuresti. PSD vrea sa scoata in strada 120. 000 de oameni, toti imbracati in alb. Actiunea [] .

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 13 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,43 mg/l; pH 7,60; TURBIDITATE: 0,43. S2 - CLOR LIBER:0,22 mg/l; pH.

Stefan Banica, atac la PSD: Aceasta este cea mai proasta guvernare pe care a avut-o Romania in ultima suta de ani

Artistul Stefan Banica lanseaza un atac la adresa PSD, afirmand ca aceasta este cea mai proasta guvernare pe care a avut-o Romania in ultima suta de ani. El ii indeamna pe oameni sa iasa la vot, spunand ca e ca si cum ti-ai aduna hartia ta de pe jos - macar ai constiinta curata ca tu te-ai comportat civilizat.

Ponta, despre maneaua PSD: Guta e cel mai destept, le ia banii hotilor de politicieni

Nicolae Guta a lansat maneaua PSD, prin care ii indeamna pe romanii care vor sa simta gustul fericirii sa stampileze trandafirii. Victor Ponta si-a adus aminte ca Guta a mai scos o manea, pentru Traian Basescu, in campania din 2009. Presedintele Pro Romania il lauda pe manelist ca le ia banii hotilor de politicieni.

Coworking si birouri flexibile: Harta principalilor operatori din Bucuresti. Companiile vor trebui sa vina cu idei noi pentru succes

Bucurestiul a cunoscut in ultimii doi ani o dezvoltare spectaculoasa a segmentului de spatii de coworking si spatii de birouri flexibile, pana la peste 71. 000 mp. Extinderea a fost influentata de dezvoltarea industriei ITC, de nevoia de spatii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )