Libnet.ro
UNICEF

18:45

PSD anuleaza mitingul electoral din 21 mai, de la Romexpo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD anuleaza mitingul electoral din 21 mai, de la Romexpo

Secretarul General al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca PSD a decis sa anuleze mitingul pe care intentiona sa-l organizeze miercurea viitoare la Romexpo, unde social-democratii sperau sa adune peste 150 de mii de oameni. continuă pe Ziarul Bursa

PSD anuleaza mitingul de pe 22 mai din Bucuresti. Codrin Stefanescu: Nu am dorit blocarea traficului din Capitala (VIDEO)

Secretarul general al PSD,Codrin Stefanescu, a declarat, pentru B1 TV, canu se va mai organiza mitingul de pe 22 mai, de la Romexpo, din Capitala. Acesta a spus ca social-democratii nu au.

PSD ar vrea miting la Romexpo, pe 21 mai, unde sa participe 120.000 de persoane

Social-democratii ar vrea sa organizaze un miting la Romexpo pe data de 21 mai, la care sa participe 120. 000 de persoane din judetele din sudul tarii, a declarat pentru Mediafax secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, precizand ca partidul va avea sigur un miting si duminica la Targoviste.

Cum vor arata buletinele de vot de la Referendumul din 26 mai

Biroul Electoral Central a prezentat buletinele de vot pentru referendumul din 26 mai 2019, care va avea loc in aceeasi zicu alegerile europarlamentare. Autoritatile au decis ca romanii vor primi tre.

Doua schite ale operelor lui Brancusi, la licitatia de avangarda de la Artmark, pe 21 mai

In cadrul Licitatia de Avangarda, inclusiv amintirile unui poet avangardist, care va avea loc pe 21 mai 2019 la Galeria Artmark din Bucuresti, vor fi prezente, printre altele, si schitele Tete du premier pas si Coloana Sarutului, ambele provenind din Colectia istorica Ion Alexandrescu, cioplitorul lui Constantin Brancusi din perioada 1937-1938 in cadrul proiectelor monumentale din ansamblul sculptural din Targu Jiu.

Evenimentele din cel mai recent episod GoT, explicate chiar de creatori: De ce a luat-o razna Daenerys si de ce moartea lui Cersei a fost atat de blanda (VIDEO)

Mintile din spatele ecranizarii Game of Thrones au vorbit in premiera despre dinamica episodului 5, care a starnit pareri diferite pe scena globala. Daca unii au fost dezamagiti de desfasurarea.

PSD isi anuleaza mitingul din 22 mai, din Capitala, de la Romexpo

PSD renunta la organizarea unui miting urias in Bucuresti, la Romexpo. Potrivit unei adrese trimise de social-democrati catre Primaria Capitalei, social-demcoratii anunta ca nu vor mai organiza.

Cum a ajuns PSD sa-si anuleze marele miting din Capitala. Motivul principal: maraiala baronilor

PSD si-a anulat mitingul din Capitala, programat initial pe 22 mai, arata o adresa trimisa de partid catre Primaria Capitalei, obtinuta de Adevarul. Va comunicam ca PSD anuleaza organizarea evenimentului din data de 22 mai 2018, care urma sa se desfasoare la Romexpo, arata scrisoarea trimisa de PSD catre Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea. Scrisoarea obtinuta de Adevarul a fost confirmata de viceprimarul Capitalei.

CRISTIAN PREDA, DESPRE EVENIMENTUL DIN 20 MAI: Ma tem ca data a fost aleasa doar cu scop electoral imediat, pentru a ajuta PNL

Eurodeputatul Cristian Preda, membru PLUS, spune ca presedintele Klaus Iohannis a facut bine hotarand sa omagieze victimele comunismului vreme de un an, dar ca este o eroare de a incepe comemorarea pe 20 mai si apreciaza ca data a fost aleasa doar cu scop electoral imediat, pentru a ajuta PNL sa mobilizeze electoratul anticomunist la alegerile europene.

Dacian Ciolos saboteaza prezenta la alegerile si la referendumul din 26 mai

Absolut de neinteles atacul lui Dacian Ciolos la presedintele Iohannis. Si momentul ales. Pot sa inteleg ca dl Ciolos va candida la presedintie, dar sa inceapa acum campania sabotand alegerile si referendumul din 26 mai nu este de inteles. Prezenta la vot in 26 mai s-ar fi bazat pe speranta ca alianta PSD-ALDE va fi inlocuita la guvernare. Cu cine? Acelasi blestem peste Romania. Nu avem cu cine realiza schimbarea, asa ca nu votam!.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )