Libnet.ro
UNICEF

21:15

Reactie din PSD despre sefia DNA: Ministrul Justitiei a luat o decizie profesionista

Antena3 Antena3,
Reactie din PSD despre sefia DNA: Ministrul Justitiei a luat o decizie profesionista

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, considera ca decizia ministrului Justitiei de a nu selecta un candidat pentru a prelua sefia DNA este una profesionista. Eu cred ca a luat o. continuă pe Antena3

Procurorul general, dupa ce Tudorel Toader a spus ca s-ar putea sa nu selecteze pe niciunul dintre candidatii la sefia DNA: Ministrul Justitiei va putea sa aleaga dintre cei patru

Ministrul justitiei va putea sa aleaga dintre cei patru candidati la sefia DNA, a declarat, marti dimineata, Augustin Lazar, in conditiile in care Tudorel Toader a spus, luni seara, ca e posibil ca niciunul sa nu indeplineasca exigentele.

Tudorel Toader, despre cei patru candidati in cursa pentru sefia DNA: E foarte posibil ca niciunul sa nu fie ales

La o zi dupa ce s-a incheiat termenul de inscriere in cursa pentru sefia DNA, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre ce urmeaza sa se intample in urmatoarele zile, scrie Ziare. com .

Vineri ajungem la o concluzie pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat astazi ca dosarele celor patru candidati pentru sefia DNA vor fi analizate in perioada urmatoare iar vineri se va ajunge la o concluzie cu privire la o eventuala nominalizare sau se va relua procedura, relateaza Agerpres.

Toader: Nu mai pot elimina niciun dosar din competitia pentru sefia DNA. Astazi decidem cnd se desfasoara interviurile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri dimineata, ca in cursul acestei zile se va stabili exact cand se va desfasura interviul cu candidatii pentru functia de procuror-sef al DNA. El a spus ca toate dosarele au fost verificate de Directia de Resurse Umane si sunt complete, astfel ca nu mai poate elimina acum din competitie un candidat, relateaza news. ro.

Interviurile pentru sefia DNA, la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader: ii asteptam pe candidati

Cei patru candidati pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) sunt asteptati la interviu joi, incepand cu ora 9.

PESEDISTII jubileaza dupa ce TOADER a respins toti candidatii la sefia DNA: Rezultatul era previzibil

Senatorul PSD, Nicolae Serban, a reactionat dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a respins cei patru candidatii la sefia DNA, precizand ca rezultatul era previzibil. Era oarecum previzibil. Nu mi-a.

USR: PSD vrea la sefia DNA un specialist in gospodarie si atelier... sau pe una ca Dancila

Decizia lui Tudorel Toader de a-i respinge pe toti cei patru candidati pentru sefia DNA confirma faptul ca este destul de dificil pentru coalitia PSD-ALDE sa gaseasca un om neconflictual precum Viorica.

Toader, despre candidatii la sefia DNA: E posibil ca unul sa nu se prezinte, ca doar nu il tin de de mana sa vina la interviu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca interviurile candidatilor pentru conducerea DNA vor avea loc joi, iar vineri va fi anuntata o concluzie. El a precizat ca e posibil ca niciunul dintre cei patru ca.

Toader, despre candidatii la sefia DNA: E posibil ca unul sa nu se prezinte, ca doar nu il tin de mana sa vina la interviu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca interviurile candidatilor pentru conducerea DNA vor avea loc joi, iar vineri va fi anuntata o concluzie. El a precizat ca e posibil ca niciunul dintre cei patru ca.

Reactia PNL la respingerea de catre Toader a candidatilor pentru sefia DNA: Asteapta candidatura unuia dintre cavalerii apocalipsei justitiei

PNL il critica pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cel care a decis respingerea tuturor celor patru candidati pentru sefia DNA, precizand ca demnitarul probabil asteapta o candidatura a unui dintre cavalerii apocalipsei justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )