Libnet.ro
UNICEF

10:15

Toata tara trebuie sa afle! PAREREA lui Codrin Stefanescu despre cei care VOTEAZA PSD (VIDEO)

B1 B1,
Toata tara trebuie sa afle! PAREREA lui Codrin Stefanescu despre cei care VOTEAZA PSD (VIDEO)

Codrin Stefanescu este de parere ca declaratiile lui Klaus Iohannis despre cat de integri trebuie sa fie oamenii cu functii nu ajung la electoratul PSD. in opinia secretarul general adjunct al PSD,. continuă pe B1

Codrin Stefanescu: Ce credeti ca gandeste electoratul PSD? Nimic! (VIDEO)

Codrin Stefanescu este de parere ca declaratiile lui Klaus Iohannis despre cat de integri trebuie sa fie oamenii cu functii nu ajung la electoratul PSD. in opinia secretarul general adjunct al PSD,.

Codrin Stefanescu: Ma doare-n c*r de ce spune Ponta

Codrin Stefanescu a avut o reactie obscena cand a fost intrebat, la Antena 3, ce parere are despre declaratiile lui Victor Ponta, informeaza aktual24. ro Ma doare in cur de ce spune.

Codrin Stefanescu, reactie dura la adresa lui Victor Ponta-VIDEO

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu recunoaste ca a incercat sa le opreasca pe Rovana Plumb si Sevil Shhaideh sa isi dea demisia. Vizibil nervos, secretarul general a izbucnit.

Codrin Stefanescu: DNA vrea sa aresteze tot PSD-ul

Codrin Stefanescu a facut declaratii despre ultimele detalii facute de PSD, inaintea sedintei CeX, care va avea loc joi, incepand cu ora 17:00, la sediul PSD din strada Kieleff. O sa.

Novak Djokovic: Vreau sa dau inapoi Serbiei ceea ce mi-a oferit. Am castigat suficienti bani incat sa hranesc toata tara

Novak Djokovic 6 ATP), fost numar unu mondial, va sta departe de terenul de tenis pana in 2018, din cauza unei accidentari, insa profita din plin de timpul avut la dispozitie pentru a se dedica activitatilor filantropice. Jucatorul sarb va deschide un restaurant in tara sa natala, care va oferi mancare gratuita tuturor persoanelor fara adapost si celor nevoiase. Vreau sa dau inapoi Serbiei ceea ce mi-a oferit. Am castigat suficienti bani cat sa hranesc toata Serbia, a spus Djokovic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )