Libnet.ro
UNICEF

08:45

Trei nume pe lista PSD pentru propunerea de premier. Care ar putea fi doua dintre acestea

Antena3 Antena3,
Trei nume pe lista PSD pentru propunerea de premier. Care ar putea fi doua dintre acestea

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, a anuntat ca la aceasta ora sunt trei nume pe lista PSD pentru propunerea de premier. Desi nu a spus care sunt acestea, doua dintre ele par sa fie Paul Sta. continuă pe Antena3

O noua sedinta CEx al PSD, pentru propunerea noului premier, programata marti la ora 11:00

Presedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a anuntat, luni seara, ca o noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD pentru a nominaliza noua propunere de premier este programata marti la ora 11:00.

Politic show:Liderii PSD, in apararea lui Carmen Dan; Trei nume mari din PSD se lupta pentru sefia MAI, desi Carmen Dan refuza sa plece. Cum poate scapa Tudose de ministrul de Interne

Ce arme se folosesc in batalia pentru PSD. Competitia dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose pentru controlul PSD a intrat in linie dreapta. Orban: Doi militieni, Dragnea de Teleorman si la Dragnea de Braila, se rafuiesc pentru controlul MAI. In conflictul dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose intervine liderul PNL.

Vicepresedinte PSD: Tudose este premier si are dreptul sa demita ministri

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu a declarat ca datoria echipei lui Tudose este sa guverneze, iar premierul are dreptul sa ceara demiterea oricarui ministru din cabinetul sau. Nu cred ca lumea.

Gabriela Firea si Rovana Plumb: Trebuie convocat urgent CExN al PSD pentru a transa criza politica

Vicepresedintii PSD Gabriela Firea si Rovana Plumb au mentionat, pe paginile lor de socializare, ca trebuie convocat urgent Comitetul Executiv National CExN) al partidului, pentru transarea actualei crize politice, conform Agerpres .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )