Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, lasat fara sprijin politic de PSD: Mi-au reprosat ca l-am facut trompeta pe Codrin Stefanescu. Nu am fost primit in interiorul sedintei, ca sa pot sa ma apar (VIDEO)

B1 B1,
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, lasat fara sprijin politic de PSD: Mi-au reprosat ca l-am facut trompeta pe Codrin Stefanescu. Nu am fost primit in interiorul sedintei, ca sa pot sa ma apar (VIDEO)

Aurelian Badulescu, viceprimar al Capitalei, si mana dreapta a Gabrielei Firea in Consiliul general a fost executat de colegii de partid. Organizatia din Bucuresti a social-democratilor s-a reunit miercuri. continuă pe B1

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, lasat fara sprijin politic de PSD: Mi-au reprosat ca l-am facut trompeta pe Codrin Stefanescu. Nu am fost primit in interiorul sedintei, ca sa pot sa ma apar. Ce spune despre episodul 10 august (VIDEO)

Aurelian Badulescu, viceprimar al Capitalei, si mana dreapta a Gabrielei Firea in Consiliul general a fost executat de colegii de partid. Organizatia din Bucuresti a social-democratilor s-a reunit miercuri.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu: Am mintit la Parchet privind violentele de la protestul din 10 august 2018

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, miercuri seara, ca a mintit la Parchet atunci cand a fost chemat si audiat in ancheta privind violentele de la protestul de pe 10 august. Cate.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu spune ca a mintit procurorii in ancheta privind violentele din 10 august

Aurelian Badulescu, viceprimar al municipiului Bucuresti, a declarat miercuri, 30 ianuarie, in timpul unei interventii telefonice la Realitatea TV, ca a mintit atunci cand a fost audiat la Parchet in privinta violentelor de la mitingul antiguvernamental din 10 august.

Surse: PSD Bucuresti cere retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei. Ce spune Badulescu

PSD Bucuresti a cerut retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, informeaza Mediafax, citand surse din conducerea organizatiei.

Surse: PSD Bucuresti cere retragerea sprijinului politic pentru Aurelian Badulescu, viceprimarul Capitalei

PSD Bucuresti a cerut retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, surse din conducerea organizatiei precizand pentru MEDIAFAX ca acesta va fi inlocuit din functie si exclus.

Politic show: PSD Bucuresti cere retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei. Ce spune Badulescu; Nicolae Robu, nemultumit ca PNL nu are personalitati cu scor n sondaje peste cel al partidului; O bruneta controversata din Arad, propusa d

Procuroarea Florentina Mirica cere inaltei Curti sa sesizeze CJUE: a gresit cand a pus la dispozitia partilor documentele clasificate prin care DIPI i-a cumparat un AUDI A8 lui Gabi Oprea? Procuroarea Florentina Mirica solicita. Iohannis, dus pe munte cu un Duster cu senile. Cati bani a bagat in echipament. Turistii care au venit sambata pe partia de la Arena Platos au dat.

IN LEGATURA CU PROTESTELE DIN 10 AUGUST: Viceprimarul Badulescu recunoaste ca a mintit procurorii

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a declarat in aceasta seara intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, ca a mintit la Parchet atunci cand a fost audiat in ancheta privind violentele de la protestul diasporei din 10 august.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )