Libnet.ro
UNICEF

19:47

Catalin Ivan: Kovesi va trebui sa spuna in Parlamentul European daca a facut parte din sistemul ticalosit, daca a stat la masa cu Dragnea si Ghita

B1 B1,
Catalin Ivan: Kovesi va trebui sa spuna in Parlamentul European daca a facut parte din sistemul ticalosit, daca a stat la masa cu Dragnea si Ghita

Laura Codruta Kovesi va trebui sa explice, in Parlamentul European, daca a fost parte a sistemului ticalosit care a condus justitia din Romania, daca a stat la masa sau a taiat porcul cu unii dintre cei mai. continuă pe B1

Europarlamentarul Catalin Ivan: Kovesi va trebui sa spuna n Parlamentul European daca a facut parte din sistemul ticalosit, daca a stat la masa cu Dragnea si Ghita

Laura Codruta Kovesi va trebui sa raspunda in Parlamentul European foarte multor intrebari la care nu a raspuns nici in Romania si sa spuna daca a fost parte a sistemului ticalosit care a condus justitia din Romania, daca a stat la masa sau a taiat porcul cu unii dintre cei mai corupti oameni din Romania, a declarat joi la RFI eurodeputatul independent Catalin Ivan.

Siegfried Muresan, despre primul vot pentru procuror european care o claseaza pe Kovesi pe locul al doilea: Nu are nicio nsemnatate pentru audierea si votul din Parlamentul European

Europarlamentarul Siegfried Muresan spune ca votul indicativ dat marti in Consiliu in cazul procedurii de selectie a procurorului sef european nu are nicio insemnatate pentru audierea si votul care vor avea loc in Parlamentul European in 26 februarie. Laura Kovesi s-a clasat pe locul al doilea la votul din consiliul COREPER de la Bruxelles pentru alegerea viitorului procuror-sef european.

Liderul ALDE din Parlamentul European sare in apararea lui Kovesi. Ce ii cere presedintelui Tajani

Guy Verhodstadt, liderul alesilor ALDE din Parlamentul European, a anuntat, luni, pe Twitter ca ii cere presedintelui forului european sa se asigure de faptul ca Laura Codruta Kovesi va avea un tratament corect in procesul de selectie pentru viitorul procuror-sef al Parchetului European, in conditiile in care aceasta e contestata de PSD si de politicienii ALDE din Romania.

inlocuitoarea lui Dancila in Parlamentul European:Guy Verhofstadt ne solicita incalcarea statului de drept in Romania. Se doreste intimidarea actului de justitie

Eurodeputatul Gabriela Zoana, inlocuitoarea Vioricai Dancila in Parlamentul European, sustine ca prin cererea adresata presedintelui institutiei, Antonio Tajani, Guy Verhofstadt indeamna Guvernul sa intervina in actul de justitie si sa dispuna procurorilor sa inceteze a strange probe in cazul Laurei Codruta Kovesi. Pe scurt, ar avea loc o tentativa de incalcare a statului de drept in Romania din partea unui lider de grup europarlamentar.

Sondaj Parlamentul European: PSD, PNL si Pro Romania ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare (FOTO)

PSD, PNL, Pro Romania si USR ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din luna mai, se arata intr-un sondaj publicat, luni, de Parlamentul European. Astfel,Parlamentul.

BE EU. Cum va arata Parlamentul European dupa alegeri

Parlamentul European a publicat un prim set de estimari despre cum ar putea arata componenta sa dupa alegeri, in baza sondajelor realizate la inceputul lunii februarie. Sabina Iosub a aratat marti, la rubrica.

Candidatii la postul de procuror-sef european ar putea avea alocate cte 75 minute la audierea din Parlamentul European

Presedintele Parlamentului European PE), Antonio Tajani, propune intr-o scrisoare adresata presedintilor comisiilor pentru libertati civile LIBE) si pentru control bugetar CONT) din PE ca fiecaruia dintre cei trei candidati la functia de procuror-sef european sa li se aloce cate 75 de minute la audiere, urmand ca doua treimi din timpul de intrebari sa fie alocat LIBE si o treime CONT, scrie Agerpres.

INTERIMAT IN FRUNTEA AEP Daniel Barbu vrea sa candideze pentru Parlamentul European

Daniel Barbu ALDE) a demisionat din functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP) si intentioneaza sa candideze la alegerile europarlamentare pe listele formatiunii politice din care face parte. Domnia sa a precizat ca demisia devine efectiva in 28 februarie si ca isi doreste un loc cat mai bun pe listele ALDE pentru scrutinul european din 26 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )