Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dragnea, despre refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi: Nu nerevocarea in sine m-a deranjat. Sistemul a functionat rau si a generat abuzuri

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi: Nu nerevocarea in sine m-a deranjat. Sistemul a functionat rau si a generat abuzuri

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, ca e nemultumit de faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a luat in seama presupuse abuzuri facute de DNA in ultimii ani cand seful statului a luat decizia de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al institutiei. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre refuzul lui Iohannis de revocare a sefei DNA:Dincolo de ce crede presedintele, CCR va decide

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Pitesti, ca nu vrea sa-si exprime parerea cu privire la un eventual conflict de natura contitutionala intre Guvern si presedinte dupa ce Klaus Iohannis a refuzat propunerea de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a precizat ca il sustine in continuare pe ministrul Justitiei.

Liviu Dragnea: Coalitia PSD-ALDE il sprijina pe Tudorel Toader pentru sesizarea CCR privind refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, joi seara, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va fi sustinut de coalitia guvernamentala in initiativa sa de a sesiza Curtea Constitutionala privind un.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala privind refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sesizarea Curtii Constitutionale ca urmare a refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din pozitia de procuror-sef DNA. in.

Dragnea, despre sesizarea CCR n cazul Kovesi: Am ascultat sfaturile dlui Tariceanu, dna prim-ministru nu are nevoie sa i spuna nimeni sa si asume responsabilitati/ Sub nicio forma nu luam n calcul suspendarea lui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca sub nicio forma partidul nu ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, indiferent de decizia sa privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Dragnea a refuzat sa spuna ce decizie politica va lua in cazul refuzului presedintelui, comentand ca a ascultat sfaturile liderului ALDE Calin Popescu-Tariceanu care spunea ca Guvernul trebuie sa sesizeze Curtea Constitutionala daca seful statului refuza revocarea, dar ca premierul Viorica Dancila nu are nevoie sa i se spuna sa isi asume responsabilitati.

Ana Maria Roman, despre decizia lui Klaus Iohannis: Doamna Kovesi a incalcat legile tarii

Ana Maria Roman a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Sistemul judiciar din.

Cazanciuc, despre refuzul de revocare a sefei DNA: Presedintele are mai degraba un rol formal, nu decizional

Robert Cazanciuc, presedintele comisiei juridice din Senat , a afirmat, dupa respingerea revocarii lui Kovesi ca presedintele Iohannis a luat o decizie politica. Presedintele va raspunde in fata ale.

Dragnea, despre sesizarea CCR dupa ce presedintele a respins revocarea lui Kovesi: Ca inginer, nu-mi dau cu parerea despre conflict constitutional. Politic, n sustinem pe ministrul Justitiei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Pitesti, ca nu vrea sa-si exprime parerea cu privire la un eventual conflict de natura contitutionala intre Guvern si presedinte dupa ce Klaus Iohannis a refuzat propunerea de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a precizat ca il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, relateaza News. ro.

Liviu Dragnea, replica pentru Klaus Iohannis in scandalul momentului: Judecatorii CCR vor decide

Scandal in politica romaneasca, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Judecatorii CCR vor decide indiferent de ce crede presedintele, a spus Liviu Dragnea. La.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Klaus Iohannis: Nu pot sa dau raspunsuri generice la afirmatii generice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi referitor la criticile aduse de presedintele Klaus Iohannis modificarilor Codurilor penale ca nu poate sa dea raspunsuri generice la afirmatii generice si a.

Dragnea, despre eventuala repunere pe rol a dosarului Referendumul: Nu stiu daca voi face cerere. imi mai da cineva mie inapoi anii pierduti in procese?

Presedintele PSD s-a aflat miercuri, 18 aprilie, la Pitesti pentru a discuta cu membrii filialei PSD Arges situatia generata de excluderea deputatului mitraliera, Catalin Radulescu, din organizatie. La finalul intalnirii, Liviu Dragnea a vorbit despre Referendumul, dosar in care a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )