Libnet.ro
UNICEF

00:06

Dragnea si Tariceanu, intalnire de URGENTA, dupa decizia lui Iohannis de a nu o revoca pe Kovesi

B1 B1,
Dragnea si Tariceanu, intalnire de URGENTA, dupa decizia lui Iohannis de a nu o revoca pe Kovesi

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit de urgenta, luni seara, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de sef al DNA. in acelasi context,. continuă pe B1

Petre Roman, dupa decizia lui Iohannis: Am un sentiment acut de revolta. Intram intr-o zona periculoasa (VIDEO)

Petre Roman s-a declarat revoltat dupa decizia presedintelui Iohannis de a da avizpentruurmarirea penala a sa, dar si a lui Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Revolutiei.

intalnire de urgenta intre Dragnea si Tariceanu, dupa decizia lui Klaus Iohannis

Liderii coalitiei de guvernare, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, au o intalnire de ultima ora in biroul de la Camera Deputatilor al lui Liviu Dragnea. intalnirea vine in contextul in care.

Dragnea si Tariceanu s-au intalnit dupa anuntul lui Iohannis privind refuzul revocarii sefei DNA

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit luni seara, in biroul sau de la Camera Deputatilor, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru a avea o discutie in urma anuntului facut de Klaus Iohannis in ceea ce priveste revocarea sefei DNA.

TRAIAN BASESCU anticipeaza DECIZIA lui IOHANNIS privind revocarea SEFEI DNA:Presedintele trebuie sa tina cont nu doar de realitatile autohtone...

Seful statului, Klaus Iohannis, nu va decide sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA deoarece trebuie sa tina cont nu doar de realitatile autohtone, ci si de felul cum este.

PNL sustine decizia lui Iohannis de a nu o revoca pe Kovesi: Tudorel Toader sa-si dea DEMISIA

Partidul National Liberal sustinedecizia presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, de a refuza revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, propusa de ministrul Justitiei si avizata negativ de.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader a avut o prima reactie, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA. in conditiile in care Presedintele Romaniei nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )