Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis continua atacurile: PSD a construit o legislatie care sa-i protejeze pe infractori

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis continua atacurile: PSD a construit o legislatie care sa-i protejeze pe infractori

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, dupa decizia CEDO referitoare la demiterea Laurei Codruta Kovesi, prin obligarea sefului statului de catre CCR sa o revoce pe fosta sefa a DNA. continuă pe Adevărul

PSD a depus plangere la CNCD pe numele lui Klaus Iohannis

PSD a depus plangere la CNCD pe numele lui Klaus Iohannis, in urma afirmatiilor referitoare la complicitatea PSD in proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc.

KLAUS IOHANNIS: CCR are obligatia de a revizui nu doar decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca CCR are obligatia de a revizui de indata nu doar decizia in cazul Kovesi, ca urmare a hotararii CEDO, afirmand ca CCR a decis revocarea din functie a lui Kovesi la propunerea unui ministru al Justitiei de trista amintire. Presedintele a apreciat ca este necesara o reforma la nivelul CCR si a lansat un nou atac la adresa PSD.

KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

ACTUALIZARE Klaus Iohannis: Situatia nu s-a imbunatatit inca, deci nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si suntem in normalitate. Din pacate, epidemia nu a trecut, azi am avut peste 300 de persoane testate pozitiv. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis anunta ca relaxarea masurilor dupa iesirea din starea de urgenta va fi facuta pas cu pas , la intervale de aproximativ doua saptamani. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Dupa 15 mai putem, in principiu, sa ne miscam in interiorul localitatii. Dar e bine sa nu exageram. Nu va mai fi nevoie sa declaram unde mergem.

UDMR il ia peste picior pe Klaus Iohannis printr-un pamflet inspirat din La Casa de Papel. Cum arata Planul de furat Ardealul

Membrii UDMR au inceput sa distribuie pe Facebook un mesaj ironic la adresa presedintelui Klaus Iohannis inspirat din serialul Netflix La Casa de Papel. Pamfletul este prezentat sub forma unui Planul de furat Ardealul care ar urma sa fie pus in practica in noaptea de 1 Decembrie de ungurii rebeli, samuraii secui si hipsterii unguri.

Klaus Iohannis, despre relansarea economica in contexul pandemiei de coronavirus: Antreprenorii au nevoie de implicarea si sprijinul autoritatilor. Romania va iesi cu bine din aceasta criza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa discutiile cu reprezentantii mediului de afaceri, referitoare la masurile de relansare economica in conditiile pandemiei de coronavirus, ca in perioada.

Klaus Iohannis: CCR are obligatia de revizui de indata decizia referitoare la revocarea Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, in urma discutiilor cu reprezentantii mediului de afaceri cu privire la relansarea economiei in contextul crizei.

Klaus Iohannis: CCR are obligatia de revizui de indata decizia referitoare la revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA. Credibilitatea CCR este puternic zdruncinata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, in urma discutiilor cu reprezentantii mediului de afaceri cu privire la relansarea economiei in contextul crizei.

Klaus Iohannis: Romania va iesi cu bine din criza

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut marti o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

VIDEO Klaus Iohannis: Decizia CEDO in cazul Kovesi, fara precedent, nu poate ramane fara consecinte CCR are obligatia de a revizui de indata hotararea legata de revocarea acesteia, dar si alte decizii

Decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este fara precedent si nu poate ramane fara consecinte, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis. El spune ca CCR, a carei credibilitate este si mai puternic zdruncinata, are obligatia de a revizui de indata nu numai hotararea legata de revocarea fostei sefe a DNA, dar si deciziile luate in considerarea unor simple declaratii, fie ele si politice.

Klaus Iohannis, veste excelenta pentru sportivi! Cand vor putea reincepe cantonamentele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca sportivii de performanta vor putea reincepe cantonamen.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )