Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Nu o voi revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi! Tudorel Toader ataca decizia la CCR

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Nu o voi revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi! Tudorel Toader ataca decizia la CCR

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannissustine la ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta. continuă pe Antena3

Reactia ministrului Justitiei dupa refuzul lui Iohannis de a o revoca din functie pe Kovesi. Ce-i raspunde Augustin Zegrean

Reactiile privind anuntul presedintelui Klaus Iohannis, care nu o va revoca din functie pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu au intarziat sa apara. in timp ce ministrul Justitiei spune ca sesizeaza CCR despre refuzul presedintelui, Augustin Zegrean, fost presedinte CCR, ii atrage atentia ca greseste.

Reactia ministrului Justitiei dupa refuzul presedintelui Iohannis de revocare din functie a sefei DNA. Ce-i raspunde Augustin Zegrean

Reactiile privind anuntul presedintelui Klaus Iohannis, care nu o va revoca din functie pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu au intarziat sa apara. in timp ce ministrul Justitiei spune ca sesizeaza CCR despre refuzul presedintelui, Augustin Zegrean, fost judecator CCR, ii atrage atentia ca greseste.

Codruta Kovesi intra in saptamana mare. Klaus Iohannis anunta daca o revoca. PSD a pregatit deja riposta

Presedintele Klaus Iohannis va anunta luni sau cel tarziu marti daca o va revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi. Potrivit unor surse politice, liderii PSD se asteapta ca seful statului sa refuze demiterea sefei DNA, astfel incat au pregatit deja o sesizare la Curtea Constitutionala, sperand ca CCR il va obliga pe Iohannis sa o dea jos pe Kovesi. Sesizarea a fost scrisa de Ministerul Justitiei si va fi sustinuta de Guvern.

Oana Zamfir, despre decizia lui Klaus Iohannis: A cantarit din perspectiva oportunitatii. Aceasta oportunitate vizeaza interesul direct al presedintelui

Adrian Ursu si Oana Zamfir au vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu e.

Klaus Iohannis anunta daca o revoca sau nu pe sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Klaus Iohannis anunta la 18.00 daca o revoca sau nu pe sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu voi da curs propunerii ministrului Justitiei de revocare a Laurei Codruta Kovesi, procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca motivele invocate de Tudorel Toader, care in mare parte nici nu corespund prevederilor legale, nu au fost de natura sa il convinga. Ministrul Justitiei: Vom sesiza Curtea Constitutionala privind refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA. Cine poate sesiza CCRFostul presedinte al CCR Augustin Zegrean: Ce sa atace ministrul Justitiei la CCR? Un refuz?.

Ora 18.00. Iohannis anunta daca o revoca pe Kovesi

Presdintele Klaus Iohannis va anunta in aceasta seara, de la ora 18. 00, daca o va revoca din functie pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, la propunerea Ministerului Justitiei. Potrivit unor surse politice, liderii PSD se asteapta ca seful statului sa refuze demiterea sefei DNA, astfel incat au pregatit deja o sesizare la Curtea Constitutionala, sperand ca CCR il va obliga pe Iohannis sa o dea jos pe Kovesi.

Ana Maria Roman, despre decizia lui Klaus Iohannis: Doamna Kovesi a incalcat legile tarii

Ana Maria Roman a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Sistemul judiciar din.

Un lider politic dezvaluie ce decizie va lua Klaus Iohannis in privinta sefei DNA

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Brasov, ca decizia presedintelui Klaus Iohnnis privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi este cronica unei decizii care este cunoscuta si reitereaza faptul ca niciunul dintre motivele ministrului Justitiei de revocare a acesteia nu are niciun temei serios.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )