Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liderul ALDE din Parlamentul European sare in apararea lui Kovesi. Ce ii cere presedintelui Tajani

Adevărul Adevărul,
Liderul ALDE din Parlamentul European sare in apararea lui Kovesi. Ce ii cere presedintelui Tajani

Guy Verhodstadt, liderul alesilor ALDE din Parlamentul European, a anuntat, luni, pe Twitter ca ii cere presedintelui forului european sa se asigure de faptul ca Laura Codruta Kovesi va avea un tratament corect in procesul de selectie pentru viitorul procuror-sef al Parchetului European, in conditiile in care aceasta e contestata de PSD si de politicienii ALDE din Romania. continuă pe Adevărul

in timp ce ALDE din Romania o ataca pe Laura Codruta Kovesi, ALDE european ii ia apararea

Presedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor ALDE) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, si-a exprimat sustinerea, in scris, pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef.

Politic show: Guy Verhofstadt: Kovesi este un candidat valoros pentru Parchetul European; Ce spune Rovana Plumb despre o functie de comisar european; ; Victor Ciorbea s-a ntlnit cu trei condamnati penal si cu Luju

Liderul ALDE din Parlamentul European a raspuns scrisorii USR: Kovesi este un candidat valoros pentru Parchetul European. Liderul grupului ALDE din Parlamentul European. Republica Moldova: Igor Munteanu: in acest moment, toate autoritatile statului sunt inhamate la opera de fraudare masiva a alegerilor. Fostul ambasador al Republicii Moldova la Washington.

Sondaj Parlamentul European: PSD, PNL si Pro Romania ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare (FOTO)

PSD, PNL, Pro Romania si USR ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din luna mai, se arata intr-un sondaj publicat, luni, de Parlamentul European. Astfel,Parlamentul.

Sustinatorii candidatului George Simion in alegerile pentru Parlamentul European, interzisi in Republica Moldova

Caravana ,,Romania MARE in Europa a candidatului independent in alegerile pentru Parlamentul European, George Simion, a fost interzisa in Republica Moldova. Politistii de frontiera nu au permis accesul in Republica Molodva a microbuzului tricolor in care se aflau sustinatorii lui George Simion, care urmau sa ajunga la Chisinau la intrevederi cu cetatenii.

Antena 3 a prezentat scrisoarea lui Kovesi trimisa catre Parlamentul European

Sabina Iosub a prezentat in exclusivitate, la Antena 3, scrisoarea lui Kovesi catre Parlamentul European. Kovesi explica in cateva pagini motivul pentru care este cea mai calificata pentru aceasta.

Disputa Tariceanu-Teodorovici. Cum se explica sagetile trimise de liderul ALDE catre PSD

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a lasat diplomatia si l-a certat pe Eugen Teodorovici dupa ce ministrul de Finante afirmase ca OUG 114 privind taxa pe lacomie nu va mai suferi modificari, cu toate ca unii spera degeaba. ALDE, partidul care are si portofoliul Energiei din Guvern, a subliniat ca vrea sa se renunte la taxa de 2% din cifra de afaceri a companiilor din energie.

Parlamentul European cere relaxarea regimului de prescriere a canabisuluimedicinal

In rezolutia adoptata, europarlamentarii fac un apel catre Comisia Europeana si autoritatile din tarile membre UE sa faca o distinctie clara intre canabisul medicinal si alte utilizari ale acestei plante, potrivit site-ului Parlamentului European. in plus, se cere relaxarea legslatiei in vigoare.

Parlamentul European cere protectie pentru homosexuali

Plenul Parlamentului European a aprobat, ieri, la Strasbourg doua rezolutii care solicita mai multe politici de combatere a discriminarii si de protectie a homosexualilor, transsexualilor si intersexualilor, transmite agentia EFE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )