Libnet.ro
UNICEF

11:15

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce fotografiile prezentate de Ponta: Sunt metode securiste. Sa scoata toate pozele (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce fotografiile prezentate de Ponta: Sunt metode securiste. Sa scoata toate pozele (VIDEO)

Liviu Dragnea a reactionat imediat ce Victor Ponta a prezentat, in exclusivitate pe B1TV, noi imagini care il arata alaturi de ceea ce numeste statul paralel: George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi. continuă pe B1

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce fotografiile prezentate de Ponta: Sunt metode securiste. Sa scoata toate pozele

Liviu Dragnea a reactionat imediat ce Victor Ponta a prezentat, in exclusivitate pe B1TV, noi imagini care il arata alaturi de ceea ce numeste statul paralel: George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: ii zic lui Maior sa scoata toate pozele

Liviu Dragnea a reactionat dupa ce fostul premier Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care presedintele PSD apare umar la umar cu fostul sef SRI, George Maior. Iar pe canapeaua din.

Prima reactie a lui Dancila la declaratia de razboi a lui Firea la adresa lui Dragnea

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca a colaborat bine cu Gabriela Firea, dar aceasta a evitat sa comenteze mai departe daca mai e loc in partid si de primarul general al Capitalei si de liderul partidului, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, la Subiectiv, in aceasta seara, de la ora 21:00. Este prima iesire a liderului PSD, dupa ce Gabriela Firea i-a cerut retragerea

Liviu Dragnea raspunde atacurilor Gabrielei Firea. Duminica seara, la ora 21:00, are loc prima iesire a liderului PSD, la emisiunea Subiectiv, dupa ce Primarul Capitalei i-a cerut retragerea din fruntea.

Victor Ponta a publicat o poza in care Liviu Dragnea apare alaturi de George Maior si le cere celor din CEx sa il intrebe pe liderul PSD cat de tare lupta el cu Maior in anii trecuti

Fostul premier Victor Ponta a publicat duminica seara pe contul sau de Facebook o fotografie in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alaturi de fostul director al Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, iar in planul al doilea poate fi vazuta fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, stand pe o canapea. Ponta ii roaga pe curajosii din CEx sa il intrebe pe Dragnea cat de tare lupta el cu George Maior in anii trecuti.

Victor Ponta a prezentat NOI IMAGINI care arata relatia de prietenie dintre Liviu Dragnea si statul paralel reprezentat de Maior, Coldea si Kovesi (FOTO, VIDEO)

Victor Ponta a venit luni seara in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV cu noi imagini care arata relatia extrem de apropriata dintre Liviu Dragnea si cei pe care ii numeste acum drept dusmanii sai din s.

Victor Ponta, nou atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: Un om de o perversitate fara precedent. A distrus si furat tara

Victor Ponta lanseaza un nou atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea. Dincolo de orice insa lucrurile sunt foarte serioase - un om de o fatarnicie si perversitate fara precedent cumparand sustinere cu functii.

Victor Ponta a publicat o fotografie in care Liviu Dragnea apare alaturi de George Maior si Codruta Kovesi: Trebuie sa terminam definitiv cu aceasta minciuna si ipocrizie(FOTO)

Victor Ponta sustine, intr-o postare pe Facebook, ca lupta lui Liviu Dragnea cu Maior, Kovesi, Soros si statul paralel este o minciuna ridicola. Fostul premier a publicat pe reteaua sociala o.

Victor Ponta a publicat o fotografie in care Liviu Dragnea apare alaturi de George Maior si Codruta Kovesi: `Trebuie sa terminam definitiv cu aceasta minciuna si ipocrizie` (FOTO)

Victor Ponta sustine, intr-o postare pe Facebook, ca lupta lui Liviu Dragnea cu Maior, Kovesi, Soros si statul paralel este o minciuna ridicola. Fostul premier a publicat pe reteaua sociala o.

O noua fotografie cu Liviu Dragnea si George Maior: Care este povestea din spatele acesteia (FOTO)

In contextul in care Victor Ponta a prezentat o fotografie care ii arata pe Liviu Dragnea, George Maior si Laura Codruta Kovesi participand la acelasi eveniment, pentru a aratat minciuna privind asa zisa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3233 seconds )