Libnet.ro
UNICEF

12:30

MINISTERUL JUSTITIEI: Tudorel Toader nu va mai reprezenta Romania la Comisia de la Venetia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL JUSTITIEI: Tudorel Toader nu va mai reprezenta Romania la Comisia de la Venetia

Ministerul Justitiei propune Guvernului sa ceara revocarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, in urma deciziei CEDO privind revocarea ilegala a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei propune ca Tudorel Toader sa nu mai fie membru al Comisiei de la Venetia, dupa decizia CEDO

Ministerul Justitiei MJ) propune Guvernului Romaniei eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, dupa ce judecatorii CEDO au stabilit ca demiterea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA a fost abuziva.

Ministerul Justitiei propune Guvernului eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, dupa decizia CEDO in cazul Kovesi

Ministerul Justitiei propune Guvernului eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia. Institutia argumenteaza prin implicatiile deciziei CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi privind credibilitatea angajamentului Guvernului Romaniei fata de independenta procurorilor si respectul regulilor de drept. Reamintim ca fosta sefa a DNA a fost revocata din functie la propunerea ministrului de atunci al Justitiei Tudorel Toader, actual rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia CEDO care arata ca inlaturarea lui Kovesi de la sefia DNA a fost abuziva

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a comentat, marti, decizia Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO) care a hotarat ca Romania a incalcat drepturile omului in cazul demiterii fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi, spunand ca el si-a indeplinit doar rolul de ministru al Justitiei.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia CEDO in cazul Kovesi: Regula generala este ca la nivel national si european nu se comenteaza hotararile instantelor. Ele se respecta

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, cel care a initiat preocesuld e revocare al Laurei Codruta Kovesi, a declarat ca nus e considera responsabil, dupa decizia CEDO care a stabilit ca fosta sefa DNA a.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia CEDO: Presedintele nu a revocat-o in baza propunerii mele. Ministrul nu este autor al dreptului de sesizare a Curtii

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader a avut o prima reactie la decizia CEDO, care spune ca inlaturarea Codrutei Kovesi de la sefia DNA a fost abuziva.

Reactia lui Tudorel Toader, cel care a propus demiterea lui Kovesi, dupa decizia CEDO: Presedintele nu a revocat-o in baza propunerii mele, ci decizia CCR se executa

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, cel care a propus revocarea sefei DNA, a declarat dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat la CEDO, ca presedintele nu a revocat-o din functie pe baza cererii sale, ci a executat o decizie a Curtii Constitutionale.

Ministerul Justitiei propune Guvernului eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia

Ministerul Justitiei a anuntat, marti, ca va propune Guvernului eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, ca urmare a implicatiilor deciziei CEDO privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA.

Ministerul Justitiei propune eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia

Ministerul Justitiei propune Guvernului Romaniei eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, se arata intr-un comunicat al MJ.

Ministerul Justitiei propune Guvernului Orban eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia

Ministerul Justitiei propune Guvernului Orban eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al Comisiei de la Venetia, arata un comunicat de presa. Initiativa a fost deja discutata premierul si este.

Judecatorul Danilet, dupa decizia CEDO in favoarea Codrutei Kovesi: Tudorel Toader a incalcat un drept al omului

Judecatorul Cristi Danilet scrie pe Facebook, dupa decizia CEDO in favoarea Laurei Codruta Kovesi, ca drepturile omului nu sunt o joaca, ci un standard care e deasupra legislatiei nationale si a Constitutiei. Pana la CEDO aceste drepturi ar fi trebuit respectate de: ministrul justitiei, CSM, CCR, Presedintele Statului, spune judecatorul.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )