Libnet.ro
UNICEF

20:02

Plesoianu insista. Deputatul PSD cere din nou expulzarea lui Hans Klemm, ambasadorul american in Romania

Adevărul Adevărul,
Plesoianu insista. Deputatul PSD cere din nou expulzarea lui Hans Klemm, ambasadorul american in Romania

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a cerut pe pagina sa de Facebook, expulzarea ambasadorului SUA in Romania, Hans Klemm, dupa ce acesta din urma si-a aratat sustinerea pentru Laura Codruta Kovesi, care a fost chemata la audieri de catre Sectia pentru investigarea magistratilor. continuă pe Adevărul

Kovesi cere din nou recuzarea Adinei Florea

Fostul procuror sef DNA Laura Codruta Kovesi a depus, luni dimineata, o noua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea. Cererea are sapte pagini si a fost trimisa prin fax. Adina Florea.

KLAUS IOHANNIS: PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie si ca PSD a actionat astazi, din nou, impotriva Romaniei si a cetatenilor sai.

Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa ordonantele de urgenta: PSD a actionat astazi din nou mpotriva statului de drept / PSD vrea sa creeze un statut special pentru cei care au probleme n justitie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti pe Facebook fata de ordonantele de urgenta adoptate marti, prin care sunt modificate legile justitiei, scriind ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin acestea un statut special pentru cei care au probleme in justitie. PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei si a statului de drept, impotriva Romaniei si a cetatenilor, a mai scris Iohannis.

Bruxelles-ul o apara din nou pe Kovesi si condamna amnistia: ce a declarat Timmermans

Ne confruntam cu o situatie foarte grava, cu repercusiuni pe termen lung pentru tara noastra. Din pacate, gesturile coalitiei PSD-ALDE din ultimele saptamani tind sa fie injuraturi la adresa Comisiei Europene. in timp ce Toader si Dragnea sa chinuie din rasputeri sa o ingroape pe Laura Codruta Kovesi, in timp ce viseaza la amnistiei, oficialii [] .

Bernie Sanders va candida din nou la presedintia Statelor Unite

Senatorul democrat Bernie Sanders a anuntat ca va candida din nou la presedintia Statelor Unite. Acesta a mai candidat si in 2016 dar a pierdut sustinerea democratilor care au ales-o pe Hilary Clinton sa intre.

Viorica Dancila, un nou atac la Iohannis: Presedintele sa promulge ct mai rapid bugetul / Premierul se lauda din nou cu marirea alocatiilor pentru copii

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la retorica de campanie electorala si sa promulge cat mai repede legea bugetului, astfel incat copiii sa poata beneficia de la 1 martie de cresterea alocatiilor. Dancila a spus ca Guvernul va adopta in sedinta de astazi Ordonanta de Urgenta care reglementeaza cresterea alocatiilor - initiativa a opozitiei - si s-a laudat din nou ca masura este meritul PSD-ALDE, care au identificat corect sursa de finantare.

Sistemul RO-ALERT a fost pus in functiune din nou. Mesajul transmis de autoritati

Sistemul RO-ALERT a fost pus in functiune de autoritati, martidupa-amiaza. Bucurestenii au fost informati de autoritati cu privire la un incendiu urias din apropierea Capitalei. Locuitorii trebuie sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )