Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liviu Dragnea: Codurile Penale NU se modifica dupa recomandarile Comisiei de la Venetia (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Codurile Penale NU se modifica dupa recomandarile Comisiei de la Venetia (VIDEO)

Liviu Dragnea nu tine cont de recomandarile facute de Comisia de la Venetia privind modificarile la Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Presedintele PSD a anuntat ca la reintoarcerea in Parlament a. continuă pe B1

Cele 7 intrebari ale PSD pentru Klaus Iohannis, inmanate de Liviu Dragnea presedintelui in timpul consultarilor de la Cotroceni

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca i-a lasat presedintelui Klaus Iohannis un set de sapte intrebari. Documentul a fost obtinut de.

Parlamentul asteapta deciziile si motivarile CCR pe codurile penale

Deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat astazi ca parlamentarii asteapta hotararile si motivarile Curtii Constitutionale pe codurile penale dupa care vor face corectiile necesare, adaugand ca in cadrul dezbaterilor Comisiei de la Venetia nu s-a discutat despre OUG 92/2018.

Florin Iordache: Nu vom prelua toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Florin Iordache, presedintele comisiei parlamentare privind legislatia din justitie, a declarat luni ca Romania nu va prelua toate recomandarile Comisiei de la Venetia. De altfel, acesta i-a acuzat pe.

Nu preluam toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat astazi la RFI ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu vor fi preluate in totalitate si s-a declarat dezamagit de faptul ca acest for european s-a antepronuntat, fara sa astepte deciziile CCR.

Florin Iordache: Nu vor fi preluate toate recomandarile Comisiei de la Venetia

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat luni la RFI ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu vor fi preluate in totalitate si s-a declarat dezamagit de faptul ca acest for.

Florin Iordache: Nu vor fi preluate in totalitate recomandarile Comisiei de la Venetia. Prioritare sunt deciziile CCR

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat luni la RFI ca recomandarile Comisiei de la Venetia nu vor fi preluate in totalitate si s-a declarat.

Liviu Dragnea, dupa ce Vladimir Putin a amenintat Romania: Teodor Melescanu si Klaus Iohannis sa ne traduca aceste afirmatii(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa vina cu explicatii dupa ce liderul rus Vladimir Putin a atras atentia ca.

Liviu Dragnea, dupa consultari: in opinia noastra nu e nevoie sa reluam procesul legislativ, pentru ca exista acea ordonanta in Parlament

Liviu Dragnea a facut o serie de declaratii la iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema legilor justitiei. Am avut intalnire cu domnul presedinte Iohannis, pe tema legilor.

Liviu Dragnea, explicatii incredibile dupa reluarea votului pe Legea privind combaterea spalarii banilor: S-ar putea sa fie o mana criminala

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca votul pe Legea privind spalarea banilor a fost reluat pentru ca voturile unora dintre parlamentari nu au fost contorizate. Social-democratul a vorbit inclusiv despre o.

Liviu Dragnea, explicatii incredibile dupa reluarea votului pe Legea privind combaterea spalarii banilor: S-ar putea sa fie o mana criminala(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca votul pe Legea privind spalarea banilor a fost reluat pentru ca voturile unora dintre parlamentari nu au fost contorizate. Social-democratul a vorbit inclusiv despre o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )